Word vrijwilliger

Het fundament van Myra zit in de vele families die de club rijk is, maar ook in de vele individuen die zich belangeloos dag in, dag uit inzetten voor de club. Dit uit zich in een groot aantal vrijwilligers dat de club draaiende houdt: van voorzitter tot trainer van de Benjamins, van selectie- tot G-hockeyteam, van de organisatie van een evenement tot het onderhouden van de velden, het moet allemaal in goede banen worden geleid.

We zijn daarvoor altijd op zoek naar leden of ouders van leden die hun steentje willen bijdragen aan de vereniging. Heb je interesse? Schrijf je dan direct in via het aanmeldingsformulier op de website, maar je kunt ook eerst even contact opnemen met onze vrijwilligerscoördinator via [email protected]

TC Junioren - Categorieleider Meisjes EF
De categorieleider is verantwoordelijk voor de organisatie rondom de hockeyteams van een bepaalde categorie. Daarvoor verzorg je de communicatie over het beleid, de selecties, de teamindeling en andere verenigingszaken naar de ouders. Meestal loopt dit via de teambegeleiders. Je coördineert ook de deelname van teams bij de midwinter- of zaalcompetitie, toernooien en andere hockeyevenementen. Je bent aanspreekpunt voor de ouders en potentiële nieuwe leden.
Ten slotte denk je als lid van de Technische Commissie Junioren mee over het beleid. Zo kun je ervoor zorgen dat kinderen zich gedurende hun Myra-tijd optimaal ontwikkelen en zo veel mogelijk plezier in het hockey hebben.

Wat moet je ervoor kunnen?
Als categorieleider is het belangrijk dat je goed kunt communiceren en dat je toegankelijk, inlevend en overtuigend bent. Daarnaast moet je handig in het organiseren en plannen zijn. Voor vragen over de praktische zaken kun je terecht bij de andere categorieleiders.

Hoeveel tijd kost het?
Het werk van een categorieleider kost ongeveer 1 à 2 uur per week.
Het einde van het seizoen, rondom de indeling van de nieuwe teams is het drukste. Tijdens de competitie is het over het algemeen rustiger. Je hebt een grote vrijheid om de werkzaamheden zelf te plannen.
Een maal per maand is er een vergadering met de rest van de TC Junioren.

Wil je meer informatie?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met
Luuk van Beek, categorieleider Meisjes EF en CD breedte, [email protected] of
Arnoud Lauxtermann, voorzitter van de TC Junioren, [email protected].