Word vrijwilliger

Het fundament van Myra zit in de vele families die de club rijk is, maar ook in de vele individuen die zich belangeloos dag in, dag uit inzetten voor de club. Dit uit zich in een groot aantal vrijwilligers dat de club draaiende houdt: van voorzitter tot trainer van de Benjamins, van selectie- tot G-hockeyteam, van de organisatie van een evenement tot het onderhouden van de velden, het moet allemaal in goede banen worden geleid.

We zijn daarvoor altijd op zoek naar leden of ouders van leden die hun steentje willen bijdragen aan de vereniging. Heb je interesse? Schrijf je dan direct in via het aanmeldingsformulier op de website, maar je kunt ook eerst even contact opnemen met onze vrijwilligerscoördinator via [email protected]

Barbeheer - Eindejaars Wijnactie - Ondersteuning
Verkopers Wijnactie HV Myra 2018

Ter versterking van het verkoopteam zoeken we enkele enthousiaste verkopers met interesse in wijn. Je maakt deel uit van een team van vier personen.
Er is een uitstekend draaiboek dat zich het afgelopen jaar heeft bewezen en resulteerde in een toename van de verkopen van 50 dozen naar 150 dozen. Voor dit jaar mikken we op het verkopen van ca. 250 dozen en een opbrengst voor Myra van €5.000.
In 2018 organiseren een aantal ouders van jeugdleden voor de derde keer in successie de Myra Eindejaars Wijnactie (2018).
Het afgelopen jaar heeft de Wijnactie ruim €3.000 opgebracht ter ondersteuning van de trainingsfaciliteiten van de Jeugdleden.
Het motto hierbij is: niet meer geld uitgeven maar je geld via Myra besteden i.p.v. bij de slijter of de supermarkt zodat de marge op de wijn in de clubkas van Myra belandt!

Hoe ziet de planning er uit?
• In september kiezen we gezamenlijk de te verkopen wijnen voor 2018 uit.
• In oktober ontwikkelen we het verkoopmateriaal en de communicatie naar de leden.
• In november vindt vanaf het eerste weekend vier weekenden lang de verkoop plaats langs de velden.
• In december leveren we de wijn uit vanaf het tweede weekend tot de Kerst.
Met vier mensen kunnen de taken goed worden verdeeld. Als iedereen elk weekend een dagdeel voor zijn rekening neemt kunnen alle (ouders van) leden twee keer voor eind november worden benaderd voor deelname aan de Wijnactie.
Wil je meer informatie?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jan Kooiker, 06-53125423, [email protected].