Word vrijwilliger

Het fundament van Myra zit in de vele families die de club rijk is, maar ook in de vele individuen die zich belangeloos dag in, dag uit inzetten voor de club. Dit uit zich in een groot aantal vrijwilligers dat de club draaiende houdt: van voorzitter tot trainer van de Benjamins, van selectie- tot G-hockeyteam, van de organisatie van een evenement tot het onderhouden van de velden, het moet allemaal in goede banen worden geleid.

We zijn daarvoor altijd op zoek naar leden of ouders van leden die hun steentje willen bijdragen aan de vereniging. Heb je interesse? Schrijf je dan direct in via het aanmeldingsformulier op de website, maar je kunt ook eerst even contact opnemen met onze vrijwilligerscoƶrdinator via [email protected]

TC Junioren - Werving - Jeugd
Bij Myra streven we naar een gelijke verhouding tussen jongens en meisjes. We komen een heel eind in die richting, maar de instroom van jongen kan nog een extra impuls gebruiken. Daarvoor zoeken we iemand die manieren bedenkt om meer jongens enthousiast te maken voor hockey bij Myra.
Je kunt dit zelf invullen met je eigen ideeƫn wat betreft bijvoorbeeld flyers, kennismakingstrainingen, of acties via social media.

Wat moet je ervoor kunnen?
Het is handig als je zelf een zoon hebt die bij Myra hockeyt, maar dat hoeft niet. Het belangrijkste is dat je creatief bent, en nieuwe manieren vindt om de interesse van jongens voor hockey te wekken. De categorieleiders jongens kunnen je helpen bij het vinden van de juiste weg wat betreft organisatorische zaken.
Ook inhoudelijk hoef je niet alles zelf uit te vinden, je kunt bijvoorbeeld inspiratie putten uit initiatieven van andere verenigingen en tips van de KNHB:
Hoeveel tijd kost het?
Bij deze functie kun je zelf je planning bepalen, zodat hij goed in je eigen agenda te passen is. Je kiest zelf welke acties je start en wanneer je die uitvoert. Een maal per maand is er een vergadering met de rest van de TC jeugd.
Wil je meer informatie?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Arnoud Lauxtermann, voorzitter van de TC Junioren, [email protected].