Word vrijwilliger

Het fundament van Myra zit in de vele families die de club rijk is, maar ook in de vele individuen die zich belangeloos dag in, dag uit inzetten voor de club. Dit uit zich in een groot aantal vrijwilligers dat de club draaiende houdt: van voorzitter tot trainer van de Benjamins, van selectie- tot G-hockeyteam, van de organisatie van een evenement tot het onderhouden van de velden, het moet allemaal in goede banen worden geleid.

We zijn daarvoor altijd op zoek naar leden of ouders van leden die hun steentje willen bijdragen aan de vereniging. Heb je interesse? Schrijf je dan direct in via het aanmeldingsformulier op de website, maar je kunt ook eerst even contact opnemen met onze vrijwilligersco√∂rdinator via [email protected]

Materiaalcommissie - Materiaal beheer
De Materiaalbeheerders zijn verantwoordelijk voor alle keepers en training materialen. Gedurende het seizoen neemt het niet zoveel tijd in beslag, denk aan het verwisselen van stuk materiaal.
Aan het einde van het seizoen wordt al het keepers en trainingsmateriaal ingenomen en gecontroleerd, eventueel vervangen. Aan het begin van het seizoen zorg je ervoor dat alles weer wordt uitgereikt.
Kortom, als materiaalbeheerder kun je er voor zorgen dat al het materiaal in goede staat is en elk team tijdens de training en tijdens de wedstrijd goed uitgerust aan de slag kan.

Wat moet je ervoor kunnen?
Je hebt met name contact met keepers en trainers. Een beetje handigheid om keepersmateriaal te repareren is zeker nuttig. Ook kan een organisatorisch inzicht handig zijn, om het bijhouden van de materialen en het plannen van de inlever- en uitgeef data op tijd aan te geven.

Hoeveel tijd kost het?
Het werk van materiaalbeheerder kost ongeveer 1 ur per maand gedurende het seizoen.
Aan het einde en begin van het seizoen moet je uitgaan van een paar uur per week om al het materiaal langs te lopen en eventueel te vervangen.

Wil je meer informatie?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jeroen Heins, een van de huidige materiaalbeheerders, [email protected].