Word vrijwilliger

Het fundament van Myra zit in de vele families die de club rijk is, maar ook in de vele individuen die zich belangeloos dag in, dag uit inzetten voor de club. Dit uit zich in een groot aantal vrijwilligers dat de club draaiende houdt: van voorzitter tot trainer van de Benjamins, van selectie- tot G-hockeyteam, van de organisatie van een evenement tot het onderhouden van de velden, het moet allemaal in goede banen worden geleid.

We zijn daarvoor altijd op zoek naar leden of ouders van leden die hun steentje willen bijdragen aan de vereniging. Heb je interesse? Schrijf je dan direct in via het aanmeldingsformulier op de website, maar je kunt ook eerst even contact opnemen met onze vrijwilligerscoördinator via [email protected]

TC Senioren Top - Ondersteuning
Op dit moment begeleidt de TC Top: Heren 1, Heren 2, Dames 1 en Dames 2. Het is ideaal als op ieder team een lid van de TC Top als coördinator zit.
Daarbij heeft de TC Top een voorzitter die ook plaats neemt in het bestuur van de vereniging, deze rol wordt vervuld door Kees van Mierlo.
De voorzitter wordt ondersteund door een secretaris en het liefst door nog een tweede lid ondersteuning algemeen.
De technische commissie maakt de vertaling van het algemeen beleid zoals dat door de vereniging op hoofdlijnen is bepaald, naar het sporttechnisch beleid. De TC houdt toezicht op de uitvoering en toets of de uitvoering past binnen het technische beleid.
De coördinator heeft contact met de trainer/coach en de spelers/speelsters van het team en faciliteert waar nodig.
De TC Top komt 1 keer per 2 maanden bij elkaar om te voortgang te bespreken.

Wat moet je ervoor kunnen?
De categorieleider:
- Is communicatief vaardig (toegankelijk, inlevend en overtuigend)
- Heeft organisatorisch vermogen
- Is administratief vaardig
De teambegeleider:
- Heeft enig organisatorisch vermogen;
- Is communicatieve vaardig
- Heeft een positieve instelling

Hoeveel tijd kost het?
Categorieleider: ongeveer 5 uur per maand.
Teambegeleider: 1 á 2 uur per week.

Wil je meer informatie?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Kees van Mierlo, voorzitter van de TC Top, [email protected].