Word vrijwilliger

Het fundament van Myra zit in de vele families die de club rijk is, maar ook in de vele individuen die zich belangeloos dag in, dag uit inzetten voor de club. Dit uit zich in een groot aantal vrijwilligers dat de club draaiende houdt: van voorzitter tot trainer van de Benjamins, van selectie- tot G-hockeyteam, van de organisatie van een evenement tot het onderhouden van de velden, het moet allemaal in goede banen worden geleid.

We zijn daarvoor altijd op zoek naar leden of ouders van leden die hun steentje willen bijdragen aan de vereniging. Heb je interesse? Schrijf je dan direct in via het aanmeldingsformulier op de website, maar je kunt ook eerst even contact opnemen met onze vrijwilligerscoördinator via [email protected]

Communicatie Commissie - Pers Commissie
De Communicatie Commissie houdt zich met veel verschillende dingen bezig. Waaronder het schrijven van een nieuwsbericht voor op de website, maar ook het versturen van de uitnodiging van de jaarlijkse vrijwilligersborrel aan alle leden.
Daarnaast draagt de commissie zorg voor persberichten, de periodieke nieuwsbrief en is de commissie nauw betrokken bij de communicatie rondom evenementen, sponsoren en bestuurlijke besluiten.
De huidige commissie kan nog wel een paar redactieleden gebruiken om al dit schrijven een beetje te verdelen. Zo kun je als een echt team gezamenlijk alle leden, vrijwilligers, commissies, maar ook onze bezoekende gasten, sponsoren en de pers goed geïnformeerd houden van het reilen en zeilen op de vereniging.
Wat moet je ervoor kunnen?
Het is belangrijk dat je goed kunt communiceren, dat je toegankelijk bent en breed geïnteresseerd bent. Affiniteit met schrijven of PR is zeker een pré, maar ook voor het ontwikkelen hiervan is ruimte.
Wil je meer informatie?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Michelle Schiphorst, huidige voorzitter van de Communicatiecommissie, [email protected].