Word vrijwilliger

Het fundament van Myra zit in de vele families die de club rijk is, maar ook in de vele individuen die zich belangeloos dag in, dag uit inzetten voor de club. Dit uit zich in een groot aantal vrijwilligers dat de club draaiende houdt: van voorzitter tot trainer van de Benjamins, van selectie- tot G-hockeyteam, van de organisatie van een evenement tot het onderhouden van de velden, het moet allemaal in goede banen worden geleid.

We zijn daarvoor altijd op zoek naar leden of ouders van leden die hun steentje willen bijdragen aan de vereniging. Heb je interesse? Schrijf je dan direct in via het aanmeldingsformulier op de website, maar je kunt ook eerst even contact opnemen met onze vrijwilligersco√∂rdinator via [email protected]

Medische zaken - Medisch aanspreekpunt
Als commissielid van de commissie Medische Zaken ben je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de medische zorg op de club. Hieronder valt o.a. het verzorgen van de EHBO-kist en de AED. Ook valt het verzorgen van informatie en organiseren van cursussen zoals de reanimatiecursus (voor het laatst in 2015 gehouden) onder jouw verantwoordelijkheid. Daarnaast is de commissie contactpersoon voor als er letsel is of er vragen over letsel zijn op of rondom het hockeyveld. Ook is de commissie aanspreekpunt voor de KNHB over (hoofd)letstel. Tijdens jeugd-toernooien en evenementen kan de commissie hulp bieden bij het inschakelen van EHBO-ers (verplicht gesteld door Myra). Het is een functie die goed is uit te voeren door 2 a 3 personen, dus ook als je dit met een maatje wil doen, is dat zeker mogelijk.
Kennis van EHBO of medische zaken is handig, maar niet noodzakelijk. Vertrouwelijk met informatie om kunnen gaan. Je benaderbaar kunnen opstellen.