Word vrijwilliger

Het fundament van Myra zit in de vele families die de club rijk is, maar ook in de vele individuen die zich belangeloos dag in, dag uit inzetten voor de club. Dit uit zich in een groot aantal vrijwilligers dat de club draaiende houdt: van voorzitter tot trainer van de Benjamins, van selectie- tot G-hockeyteam, van de organisatie van een evenement tot het onderhouden van de velden, het moet allemaal in goede banen worden geleid.

We zijn daarvoor altijd op zoek naar leden of ouders van leden die hun steentje willen bijdragen aan de vereniging. Heb je interesse? Schrijf je dan direct in via het aanmeldingsformulier op de website, maar je kunt ook eerst even contact opnemen met onze vrijwilligersco√∂rdinator via [email protected]

Wedstrijdsecretariaat - Senioren
De wedstrijdsecretaris is verantwoordelijk voor de planning van de wedstrijden binnen Myra. Dat houdt in dat hij/zij de velden en tijden inplant voor de thuiswedstrijden en ze publiceert via Sportlink.
Hiervoor onderhoudt hij/zij contact met de KNHB en het wedstrijdsecretariaat van de tegenstander. Hij/zij is de schakel tussen Myra en de KNHB voor vragen over dispensaties, teamindeling, promoties/degradaties en andere competitie-gerelateerde zaken.
Ook beantwoordt hij/zij eventuele vragen over het digitale wedstrijdformulier.
Wat moet je ervoor kunnen?
Ervaring met planning en een voorkeur voor gestructureerd werken maken het makkelijker om het werk als wedstrijdsecretaris uit te voeren. Daarnaast is het van belang dat je oplossingsgericht kunt inspelen op onverwachte omstandigheden die een wijziging in de planning of last minute overleg vereisen.
De huidige wedstrijdsecretaris zal je wegwijs maken in het planningsproces en de gebruikte systemen.
Hoeveel tijd kost het?
Gemiddeld ben je een aantal uur per week bezig met een functie als wedstrijdsecretaris. Aan het begin van een nieuw competitieblok is dat wat meer, gedurende het blok is het normaal rustiger. Het is eventueel mogelijk de functie met twee personen samen uit te voeren.
Wil je meer informatie?
Als je meer wil weten over de functie, dan kun je contact opnemen met Ellen Hogguer via 06-19878646 of [email protected].