Header - H1 yel.jpg Header - Kinderen.jpg Header - Myra terras.jpg Header - Myrasokken senior.jpg Header - Publiek 1.jpg

Word vrijwilliger

Het fundament van Myra zit in de vele families die de club rijk is, maar ook in de vele individuen die zich belangeloos dag in, dag uit inzetten voor de club. Dit uit zich in een groot aantal vrijwilligers dat de club draaiende houdt: van voorzitter tot trainer van de Benjamins, van selectie- tot G-hockeyteam, van de organisatie van een evenement tot het onderhouden van de velden, het moet allemaal in goede banen worden geleid. 

We zijn daarvoor altijd op zoek naar leden of ouders van leden die hun steentje willen bijdragen aan de vereniging. Heb je interesse? Schrijf je dan direct in via het aanmeldingsformulier op de website, maar je kunt ook eerst even contact opnemen met onze vrijwilligersco√∂rdinator via [email protected]
 
Vrijwilligersbeheer - Ondersteuning
Zorg dragen voor het overzicht van de vrijwilligers, nieuwe vrijwilligers enthousiasmeren en zorgen dat ook de huidige vrijwilligers bedankt worden voor hun bijdrage aan de club.

Wat moet je kunnen?
- Communicatief vaardig
- Teamplayer
- Inzicht in de vereniging (opbouw, huidige vrijwilligers en functies)
Hoeveel tijd kost het?
Circa 1 uur per week, maar als het eenmaal is opgezet misschien zelfs minder dan dat. Met name aan het begin van het kalenderjaar en hockeyseizoen is het weer even tijd om alles te controleren/vernieuwen.
Wil je meer informatie?
Vraag gerust aan Naomi Haverkamp Begemann, Vrijwilligerscommissie, [email protected]

Hoodsponsors

Instagram