Header - H1 yel.jpg Header - Kinderen.jpg Header - Myra terras.jpg Header - Myrasokken senior.jpg Header - Publiek 1.jpg
Junioren

Senioren

 
Digitaal wedstrijdformulier Myra Card opladen Nieuwsarchief

Verslagen

Nog geen verslagen.
Alle verslagen

Vandaag jarig

Timme Bakker
Teun Helder
Nieuws afbeelding
Clubhuismanager
Dec
11

Bericht van de Clubhuismanager: November 2017

Hierbij weer een update van de clubhuismanager van de maanden november en december. Er is een veel gebeurd dus er is een hoop te vertellen! 

We wensen jullie mooie feestdagen toe! 

Graag zien we jullie allemaal bij de Nieuwjaarsrecep...

Nieuws afbeelding
Algemeen
Dec
7

HV Myra Wijnactie 2017 groot succes!

De HV Myra Wijnactie 2017 is wederom een groot succes geworden! We hebben meer dan 150 dozen wijn verkocht. Daarmee realiseren we voor Myra een opbrengst van meer dan €3.000,-! Hartelijk dank voor jullie deelname aan de wijnactie!   Iedereen die heeft besteld wil natuurlijk de wij...

Nieuws afbeelding
Sponsor
Dec
6

Winterstop-aanbieding van het VU Sportcentrum

Ga je niet de zaal in, maar wil je wel lekker fit blijven voor de tweede seizoenshelft op het veld? Dan heeft het VU Sportcentrum nu een interessante aanbieding voor jou!
3 maanden all-in sporten voor € 75,- (studenten) of € 100,- (niet-studenten). Meer info vind je op sport...

Nieuws afbeelding
Zaalhockey
Dec
4

Kids Power zaalhockeykamp in de kerstvakantie

Kids Power organiseert  een zaalhockeykamp in de kerstvakantie. De inschrijvingen voor de dagdelen van zaalhockey in Sportcentrum VU op 3, 4 en 5 januari zijn mogelijk via de site van Kids Power. 

Voor 1 dagdeel van 3,5 uur  € 60,00, 2 dagdelen ko...

Nieuws afbeelding
Grote Clubactie
Nov
28

2 december: Prijsuitreiking Grote Clubactie

Wat hebben jullie enorm goed je best gedaan om veel loten te verkopen voor de Grote Clubactie!  We zijn trots op jullie! Dit jaar hebben er 95 kinderen meegedaan aan de Grote Clubactie.  Jullie hebben 1730 loten per automatische incasso verkocht. Ook zijn er nog 82 loten online ve...

Nieuws afbeelding
Sponsor
Nov
20

Solar Totaal Advies uit Amstelveen tekent sponsorcontract met Myra!

Myra is verheugd dat we er weer een nieuwe sponsor bij hebben. Afgelopen zaterdag is het contract getekend tussen René van Poelgeest van Solar Totaal Advies en Henk Schmidt en Twan de Kort, beide van Myra.

Solar Totaal Advies werkt met de beste kwaliteit zonnepan...

Grote Clubactie
Dec
15

Hoogste bedrag voor Myra in Amstelveen voor de Grote Clubactie

Super trots zijn wij op onze jongste jeugd. Zij haalden het hoogste bedrag op voor onze mooie club Myra. Lees het artikel op RTVAMSTELVEEN.
  https://rtva.nl/2017/12/hv-myra-haalt-meeste-op-grote-club-actie/https://rtva.nl/2017/12/hv-myra-haalt-meeste-op-grote-club-actie/ ...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Dec
4

Nu exclusieve teamkorting op de Myra trainingspakken!

Iedereen heeft ze natuurlijk al zien rondlopen bij Myra: de flitsende nieuwe rode trainingspakken! Onze toppers van Dames 1, Heren 1 en Meisjes A1 zijn er al in gehuld. 
Wil jij er ook zo stoer bijlopen met je hele team? Profiteer dan nu van een exclusieve aanbieding op ...

Nieuwsafbeelding
Junioren
Dec
1

Let extra op in het verkeer tijdens de donkere wintermaanden

Met de donkerste periode van het jaar voor de boeg is het de komende maanden extra belangrijk om goed uit te kijken in het verkeer van en naar trainingen en wedstrijden. 

Om ongelukken te vermijden is het erg belangrijk dat je goed zichtbaar bent voor andere verkee...

Nieuwsafbeelding
Bestuur
Okt
16

Myra wordt gedeeltelijk rookvrij

De Hartstichting, KWF en het Longfonds zijn gezamenlijk een campagne gestart met als doel een rookvrije generatie na te streven. De KNHB sluit zich aan bij deze groeiende beweging en zal zich komend seizoen ook inzetten om rookvrije hockeyterreinen te realiseren.
Het bestuur van Myra vi...

Nieuwsafbeelding
Bestuur
Okt
16

Update status veldvernieuwing

HV Myra heeft nadrukkelijk de wens om minimaal 1 waterveld te hebben. Hierover hebben we alle leden meerdere malen geïnformeerd en daar is een meerjarenplan voor opgesteld om dat in de toekomst mogelijk te maken. Tijdens de ALV gaf het bestuur weer een nieuwe update, waarover we de leden ook graa...

Nieuwsafbeelding

Twitter