Header - H1 yel.jpg Header - Kinderen.jpg Header - Myra terras.jpg Header - Myrasokken senior.jpg Header - Publiek 1.jpg
Materiaalcommissie Jun
17

Inleveren Training- en Keepersmateriaal

Nieuws afbeelding
Gewijzigd 17/6

Beste teambegeleiders, coaches, trainers en keepers,

Dit weekend zij er weer twee momenten om het trainings- en keepermateriaal in te leveren zodat het weer klaar gemaakt kan worden voor het nieuwe seizoen. 

Wat zijn de inleverdata?
Wij zijn voor jullie team aanwezig op onderstaande dagen en tijdstippen, stem even af wie het materiaal komt inleveren.


·         Zaterdag 18 juni tussen 15:00 en 16:00 uur alle E teams (en de A, B, C, D en senioren teams die nog niet hebben ingeleverd)


·         Zondag 19 juni tussen 15:00 en 16:00 uur alle F teams  (en de A, B, C, D en senioren teams die nog niet hebben ingeleverd)


Mocht jullie team nog meedoen aan een toernooi dan hoeven jullie de spullen nog niet in te leveren, maar laat het dan wel even weten aan de materiaalcommissie. Wij plannen nog een extra inlevermoment voor alle teams. 


Welke materialen moet je inleveren?
Trainingsmaterialen:  hockeyballen, hesjes, pionnen, cornermaskers en de keepertassen en -spullen. Zoals we aan het begin van het seizoen hebben gemeld, brengen we bij het niet compleet inleveren kosten in rekening. Deze kunnen aan de bar direct gepind worden. De prijzen van het materiaal hangen in de locker ruimte. Dus zorg dat je minimaal de aantallen hebt die je moet inleveren (zie hier onder) 


·         F-jeugd: 20 ballen /4 hesjes /30 pionnen


·         E-jeugd: 20 ballen /4 hesjes (of 6 bij 8-tallen) /20 pionnen


Als je in het bezit bent van een sleutel van de ruimte van de teamboxen dan moet deze ook worden ingeleverd. Ook hier zijn bij verlies kosten aan verbonden .

Graag de persoonlijke spullen uit lockerruimte verwijderen
Zorg er voor dat alle persoonlijke zaken uit de team-box zijn gehaald. Mogelijk vindt herindeling van de lockerruimte plaats en dan kunnen we er niet voor in staan dat alles weer op de juiste plek terecht komt. Niet hockeyclubmateriaal wordt weggegooid.


Neem bij vragen gerust contact met ons op via: [email protected]

Bedankt voor jullie medewerking.


De materiaalcommissie,
Lisette Pol, Ronald van der Vaart  en Jeroen Heins


Hoofdsponsors

Instagram