Header - H1 yel.jpg Header - Kinderen.jpg Header - Myra terras.jpg Header - Myrasokken senior.jpg Header - Publiek 1.jpg
Myra Hockey Academy Apr
29

Frans Tordoir vertrekt bij de Myra Hockeyschool per einde seizoen

Nieuws afbeelding
Sinds seizoen 2013-2014 heeft Frans Tordoir de leiding gehad over de Myra Hockeyschool. Met zijn ruime kennis en ervaring op hockeyspel en hockeytraining heeft hij de afgelopen 3 seizoenen een impuls gegeven aan de verdere kwaliteitsverbetering bij de jeugd. Veel aandacht is er geweest voor het vernieuwen van de opleiding voor de jongste jeugd, maar ook bij de elftallen is het spelniveau de afgelopen jaren verder vooruitgegaan, met als hoogtepunt dat zowel jongens A als meisjes A dit jaar allebei in de topklasse spelen. Verder beschikken we op de club, dankzij de begeleiding van Frans, nu over een flink aantal goed opgeleide trainers met een officieel KNHB HT1 of HT2 diploma; dat geeft veel vertrouwen voor de toekomst.


We danken Frans dan ook voor zijn inzet en de manier waarop hij de hockeyschool verder gezicht heeft gegeven. De TC Jeugd en het bestuur van Myra zijn intussen achter de schermen druk bezig met gesprekken met mogelijke opvolgers voor Frans.


TC Jeugd

Hoodsponsors

Instagram