Header - H1 yel.jpg Header - Kinderen.jpg Header - Myra terras.jpg Header - Myrasokken senior.jpg Header - Publiek 1.jpg
Bestuur Apr
28

Overleg HV Myra en MHC Amstelveen n.a.v. mogelijke uitbreiding International School of Amsterdam

Nieuws afbeelding
De gemeente Amstelveen is in gesprek met de International School of Amsterdam (ISA) over een mogelijke uitbreiding van ISA op de huidige locatie. Daarover vindt tevens overleg plaats met onder meer Amsterdam en de Metropool Regio Amsterdam.

Naar aanleiding van genoemde mogelijke uitbreiding is de gemeente Amstelveen gesprekken aangegaan met de sportverenigingen op Sportpark Oost en Sportpark West (de ‘Groene Long’). Een uitbreiding zal van invloed zijn op een aantal van de verenigingen. Uitgangspunt van de gemeente is dat zowel het onderwijs als de sport baat moeten hebben bij de ontwikkelingen. 
 
In dit kader zijn delegaties van de besturen van Hockeyvereniging Myra, MHC Amstelveen, de Stichting Hockeypark Myra en de Stichting Sportaccommodaties Startbaan verkennend met elkaar in gesprek gegaan. Doel van dit overleg is na te gaan hoe –met inachtneming van de belangen van de leden van beide verenigingen-  de ontwikkeling van de hockeysport in Amstelveen-Zuid het best kan worden gediend. Nadere informatie van de zijde van de gemeente wordt in de loop van mei verwacht.

Uiteraard zullen de besturen de leden van de verenigingen informeren over de verdere ontwikkelingen. 

Bestuur Hockeyvereniging Myra
Bestuur MHC Amstelveen
Bestuur Stichting Hockeypark Myra Bestuur Stichting Sportaccommodaties Startbaan
Hoodsponsors

Instagram