Header - H1 yel.jpg Header - Kinderen.jpg Header - Myra terras.jpg Header - Myrasokken senior.jpg Header - Publiek 1.jpg
Heren 1 Nov
23

Bestel wijn bij Heren 1 i.s.m. de Wijnschuur

Nieuws afbeelding
Traditiegetrouw heeft Heren 1 jaarlijks de samenwerking met de Wijnschuur om heerlijke wijnen te mogen aanbieden. Echter dit jaar heeft het Amstelveense Bierbrouwerij "De Naeckte Brouwers" ook aangegeven te willen bijdragen aan de deelsponsoring. Vandaar dat we dit jaar ook een proefpakket kunnen aanbieden voor een scherpe prijs. Zeer leuk om weg te geven tijdens de feestdagen, maar zelf opdrinken is natuurlijk ook zeer zeker een optie ;-) 

www.naecktebrouwers.nl

 
Zondag de 29e november hebben we nog een proeverij op Myra. Spelen we ook nog de thuiswedstrijd tegen Alkmaar, wordt een mooie spannende pot! Belangrijke punten te verdienen. Be there @ 14:45 uur veld 1.
Fantastische combinatie bier / wijn / hockey... 
 
Dit wordt ook de laatste inteken dag voor de wijnen en bier. Dan kunnen we nog garanderen dat we alles nog voor de kerst wordt uitgeleverd.
 
Ik zou zeggen.. BESTEL en zegt t voort!! 
Heren 1 verdiend er ook nog een percentage mee en wordt dit gebruikt voor de winterstage/ trainingskamp te Alicante in februari. Voorbereiding 2e deel competitie in de OVK!
 
 
Tot zondag.
Bijlage

Hoodsponsors

Instagram