Header - H1 yel.jpg Header - Kinderen.jpg Header - Myra terras.jpg Header - Myrasokken senior.jpg Header - Publiek 1.jpg
Sponsor Okt
9

Myra feliciteert Koning de Visspecialist: ‘Beste Visspecialist van het jaar’

Nieuws afbeelding

Maandag 5 oktober jl. werden tijdens de Visbeurs in Spakenburg de winnaars bekend gemaakt van de felbegeerde titel ‘Beste Visspecialist van het jaar’ voor 2015. Jan Tol en Nico Schokker van Koning de Visspecialist hebben samen met hun team alles op alles gezet om de titel van deze wedstrijd te verdedigen. En met succes, want van de drie finalisten wist Koning voor het tweede jaar op rij de winst te pakken.


Koning heeft alles uit de kast gehaald, waaronder een ludieke actie met een Rad van Fortuin, waaraan de klanten aan mee mochten doen. De prijs was een diner voor twee. Toen de vakjury van Vismagazine.nl een bezoek bracht aan de winkel stond er een lange tafel waaraan 12 winnaars van een overheerlijk vismenu aan het genieten waren. Tegelijkertijd konden zij meekijken en leren hoe hun gerechten werden bereid. Dit evenement droeg zeker bij aan het unanieme besluit van de jury om de titel aan Koning de Visspecialist toe te kennen.


Klinkt leuk toch? Het mooie is dat wij samen met Koning, net als vorig jaar, ook weer een beleving zullen organiseren op 11 december a.s.: het Koning Kerstsuggestie Diner. Tijdens deze avond kunnen leden van Myra genieten van heerlijke gerechten en meteen leren hoe deze bereid moeten worden. Meer info volgt!


Voor nu willen we allereerst alle medewerkers van Koning de Visspecialist heel hartelijk feliciteren met deze mooie titel. En hebben jullie nou trek in een visje gekregen? A.s. zaterdag én zondag zijn er heerlijke broodjes haring te koop aan de bar bij Myra, van Koning natuurlijk!

Bijlage

Hoofdsponsors

Instagram