Header - H1 yel.jpg Header - Kinderen.jpg Header - Myra terras.jpg Header - Myrasokken senior.jpg Header - Publiek 1.jpg
Materiaalcommissie Aug
20

Uitgifte trainings- en keepersmateriaal voor de jeugd op 22 augustus.

Nieuws afbeelding

Het nieuwe hockeyseizoen staat op het punt van beginnen. Graag willen wij het nieuwe trainings- en keepersmateriaal uitgeven zodat jullie kunnen gaan beginnen als de trainingen van start gaan. Jullie kunnen langs komen op zaterdag 22 augustus van 10 tot 13 uur. Dan staan we bij het keepershok om de materialen voor de jeugd uit te geven.

 

Houd het materiaal compleet
Afgelopen weken hebben we alle materialen weer in orde gemaakt en heeft Myra weer veel geld geïnvesteerd in nieuwe en veilige materialen. De materialen zijn in bruikleen en moeten aan het einde van het seizoen compleet worden ingeleverd. Als deze niet compleet zijn, zullen we de kosten van het ontbrekende materiaal in rekening brengen. Het is natuurlijk de verantwoordelijkheid van het hele team om te zorgen dat jullie zorgvuldig met de spullen omgaan.

 

Tekenen voor ontvangst
Graag zouden we de vaste keepers willen laten tekenen voor hun keepersspullen en de teambegeleider of aanvoerder voor het trainingsmateriaal.

 

We hopen jullie zaterdag allemaal te zien.

 

Materiaalcommissie Myra ([email protected])
Jeroen Heins, Lisette Pol en Ronald van der Vaart

Hoofdsponsors

Instagram