Header - H1 yel.jpg Header - Kinderen.jpg Header - Myra terras.jpg Header - Myrasokken senior.jpg Header - Publiek 1.jpg
Benjamins Jun
21

Myra Benjaminstoernooi weer groot succes

Nieuws afbeelding

Begin maart startte het nieuwe team coördinatoren van de Benjamins met de voorbereidingen van wederom een spetterend toernooi op 14 juni jl. Met 56 teams van binnen en buiten de regio was er een mooie opkomst. De dag begon met het neerzetten van de tenten door alle teams, waarna om half 10 de strijd om de bekers met de grote oren van start ging.

 

 

Tijdens normale trainingen spelen de Benjamins altijd tegen elkaar, maar dit keer stonden ze tegenover ‘echte’ tegenstanders. Ze lieten zich van hun beste kant zien en gebruikten alle tricks die ze op de trainingen bij de Funkey’s, Mini-Benjamins en Benjamins hebben geleerd. Het was mooi om te zien dat deze kinderen zich zo goed ontwikkelen. Zelfs goed samenspel en technische hoogstandjes waren te zien in hun acties. Naast de gewone partijen stond er ook een potje knotshockey op het programma, een groot plezier voor de kids!

 

 

De F-jes speelden voor het eerst 6 tegen 6, met een doel aan beide kanten en een echte keeper. Super spannend en een nieuwe uitdaging voor deze kinderen. Ook zij lieten zich allemaal van hun beste kant zien en vooral wat voor ontwikkeling ze het afgelopen jaar hebben doorgemaakt. De stappen die deze kinderen maken zijn geweldig om te zien. Daarnaast spelen ze allemaal met een big smile op hun gezicht waaruit blijkt dat ze ontzettend veel plezier hebben met elkaar. En daar draait het uiteindelijk om natuurlijk.

 

 

Het toernooi eindigde voor de kinderen in een groot glijplezier over de waterglijbanen die beschikbaar waren gesteld door Kidspower. Daarnaast heeft het toernooi weer een mooi bedrag opgehaald voor het Fonds Gehandicaptensport (ongeveer EUR 500,-) waarmee gehandicapte sporters ondersteund worden in hun passie om de sport te bedrijven. Dit geld is bijeen gehaald met een collecte, de verkoop van huisgemaakte taarten en cup cakes (met dank aan alle ouders die hebben staan bakken) en door de loterij (met mooie prijzen). Tevens heeft JaWa Sport een deel van de omzet afgedragen aan dit goede doel.

 

 

Onze dank gaat uit naar onze sponsoren (KIdspower,De Kegel, Monkeytown, Glowgolf, Chimpie Champ, Spokk, Snowplanet, Linnaeushof, Kidzcity, Ballorig, CineMeerse, Nemo, Jumpers, Da Vinci, Jan Ruygrok, AH Bovenkerk en Amsterdam Arena) die hebben bijgedragen aan dit toernooi en de kinderen een hele leuke dag hebben bezorgd.

 

 

Natuurlijk is de dank aan de vrijwilligers ook zeer groot! Dankzij hen was dit toernooi wederom een succes. Op naar volgend jaar!

 

Hoofdsponsors

Instagram