Header - H1 yel.jpg Header - Kinderen.jpg Header - Myra terras.jpg Header - Myrasokken senior.jpg Header - Publiek 1.jpg
Senioren Jun
10

HJ1 naar Landskampioenschap Jong Senioren

Nieuws afbeelding Zondag 14 juni a.s. organiseert de KNHB voor de derde keer het Landskampioenschap voor de Jong Senioren. De Jong Senioren teams bestaan uit spelers tussen de 17 en 25 jaar. Deze competitie is enkele jaren geleden in het leven geroepen om de overgang van het juniorenhockey naar het seniorenhockey te vergemakkelijken.

Myra heeft maar liefst drie Dames Jong teams en één Heren Jong team. HJ1 is een van de 22 teams die in de finaleronde op MHC Alliance zullen strijden om de felbegeerde titel Landskampioen Jong Senioren 2014-2015. De jongens denken zelf een goede kans te maken: "Het team heeft het afgelopen seizoen aardig wat zelfvertrouwen opgebouwd, mede door de kampioenstitel die wij tijdens de voorcompetitie in de wacht sleepten en de tweede plek waarmee we het seizoen nu hebben afgesloten. De mix van beginners en gevorderde hockeyers heeft ons al heel veel leuke en mooie wedstrijden opgeleverd. Wat de uitkomst zondag ook zal zijn, wij kijken nu al uit naar komend seizoen", aldus Timo den Hartog, speler van HJ1. 

Het speelschema ziet er als volgt uit:
11:05 Myra HJ1 - Forescate H3
12:15 Geel-Zwart H2 - Myra HJ1
13:50 Myra HJ1 - Naarden HJ1
De Grande Finale wordt rond 16:00 uur gespeeld.

Iedereen is uiteraard van harte uitgenodigd een kijkje te nemen en de jongens aan te moedigen! Wij wensen ze in ieder geval vast heel veel succes! 


Hoofdsponsors

Instagram