Header - H1 yel.jpg Header - Kinderen.jpg Header - Myra terras.jpg Header - Myrasokken senior.jpg Header - Publiek 1.jpg
Sponsor Apr
17

BETON Monteur plaatst plattegronden op Myra

Nieuws afbeelding

Jullie hebben ze misschien al zien staan: de mooie, grote, groen-witte borden met daarop de plattegrond van het Myra sportcomplex. Ze staan op verschillende plaatsen: bij beide ingangen van het complex (Myra parkeerplaats en HWC) en bij de ingang naar het clubhuis.


BETON Monteur is gespecialiseerd in balkonrenovatie, kelderafdichting en betonrenovatie. Jan Kop, eigenaar van BETON Monteur, heeft een dochter die hockeyt in de MA4 en wilde graag bijdragen aan de vereniging. Dankzij Jan en zijn bedrijf straalt de club weer een beetje extra professionaliteit uit naar onze nieuwe leden en bezoekers en is bovendien veld 4 makkelijker te vinden. Maar bovenal laat het nu echt zien hoe groot ons complex inmiddels is geworden.


De borden zijn samen met het bestuur feestelijk onthuld, wat overigens de eerste formele actie was van Nils Mulder en Pieter Legerstee, onze nieuwe voorzitter en vicevoorzitter. Namens de vereniging bedankten zij Jan en BETON Monteur heel hartelijk voor zijn bijdrage aan onze club.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hoofdsponsors

Instagram