Header - H1 yel.jpg Header - Kinderen.jpg Header - Myra terras.jpg Header - Myrasokken senior.jpg Header - Publiek 1.jpg
Familietoernooi Mei
5

Inschrijven Familietoernooi kan tot 10 mei!

Nieuws afbeelding

Peace & Love!

Op 24 en 25 mei is het weer Pinksteren en iedereen weet wat dat betekent! Deze twee dagen zijn natuurlijk allang in jouw agenda gereserveerd, maar waar blijft toch die aankondiging en het inschrijfformulier? Zie hier! Wij nodigen jou van harte uit om weer deel te nemen aan het meest leuke evenement van het jaar met een druk gevuld programma met hockey, zon, drankjes en PEACE & LOVE. Dit jaar gaat het familietoernooi namelijk terug in de tijd, naar de jaren ’60 om precies te zijn.


Schrijf je in voor 10 mei! (Je kan dit jaar ook aangeven of jouw team in een fanatieke poule wil worden ingedeeld)


Nieuw op Myra?
Ben jij niet bekend met het familietoernooi, maar zou jij wel graag mee willen doen? Hieronder wat informatie over het leukste evenement van het jaar.

Dit tweedaagse toernooi is voor jong en oud. Een echt familietoernooi. Elk team heeft een eigen naam en een eigen thema. Er zitten echte familieteams tussen, die al jaren meedoen, maar ook heel veel leuk en gek uitgedoste teams. Er zijn ook drie prijzen waarom gestreden kan worden. Namelijk de prijs voor de eerste plek, de sportiviteitsprijs en waar veel teams voor strijden is de originaliteitsprijs voor het leukst aangeklede team. Zie onze Facebook pagina voor leuke sfeer foto’s.


De spelregels
- Spelers vanaf 12 jaar
- minimaal 60% (oud) Myra lid, als jij lid bent worden je ouders ook als lid gezien
- minimaal 5 vrouwen in het veld
- gemiddelde leeftijd moet 24 jaar zijn

 Contact
https://www.facebook.com/myra.familietoernooi?_rdr 
- www.hvmyra.nl
- [email protected]


Tot 24 en 25 mei

PEACE!


- De Familietoernooi Commissie -

Bijlage

Hoofdsponsors

Instagram