Header - H1 yel.jpg Header - Kinderen.jpg Header - Myra terras.jpg Header - Myrasokken senior.jpg Header - Publiek 1.jpg
App Maa
18

Myra app vernieuwd!

Nieuws afbeelding

De Myra app is geheel vernieuwd, download hem nu in de appstore! De app is aangepast aan de laatste versies van iOS en Android. Niet alleen de vormgeving is verbeterd, er zijn ook nieuwe mogelijkheden met deze app:


Teamnieuws

De teamondersteuning kan nu zelf nieuwsberichten aanmaken en deze verspreiden onder de leden van het team. Hierbij kan worden aangegeven of er door de teamleden en -ondersteuners op het bericht mag worden gereageerd.


Favoriete teams

Naast de teams van onze eigen club kun je nu ook teams van andere clubs toevoegen. Zo kun je op de hoogte blijven van de wedstrijden en uitslagen van teams uit bijvoorbeeld de Hoofdklasse of van het team van je neef of nicht uit Groningen.


Presentie

Naast de presentie bij wedstrijden kun je nu ook voor trainingen aangeven of je er bent of niet. De trainers kunnen zo de presentie bijhouden. Daarnaast is het nu mogelijk voor de coaches om - via de LISATeam module - zelf een teamevent aan te maken, denk hierbij aan een teamuitje of een oefenwedstrijd. De leden van het team kunnen vervolgens eenvoudig laten weten of ze wel of niet kunnen.


Agenda-export

De agenda export is geheel vernieuwd, je kunt nu de export uitvoeren en zo nodig herhalen zonder dat items dubbel worden toegevoegd.


Pushinstellingen

De push instellingen zijn aangepast. Bij het installeren van de app kan worden aangegeven of berichten wel of niet moeten worden ontvangen. Hierna kan via de instellingen op de telefoon (berichtencentrum/instelling) zelf aangeven worden of je wel of geen push berichten wilt ontvangen van de app.


Tablets

De app kon al worden gebruikt op iPads, nu is ook aan de Android tablets gedacht!

De nieuwe app is als update verkrijgbaar in de appstores of als download via een van onderstaande links:

Google Playstore voor Android

Apple Appstore voor iOS


Wil je meer info of heb je vragen over de app of Lisa? Klik hier voor vraag en antwoord, uitleg en handleidingen.

 

Hoofdsponsors

Instagram