Header - H1 yel.jpg Header - Kinderen.jpg Header - Myra terras.jpg Header - Myrasokken senior.jpg Header - Publiek 1.jpg
Evenementen Senioren Nov
18

Vijfde 70-80 ties feest weer een groot succes!

Nieuws afbeelding

Zaterdag 15 november was het Myra omgetoverd tot discopaleis. Spiegelbollen van een meter doorsnee, kleurig verlichtte statafels, sterrendoeken op de muren en oneindig veel meer lichteffecten.

In deze ambiance vond het vijfde Myra 70/80 ties feest plaats. De 10 koppige showband Feelings speelde de sterren van de muur, afgewisseld door DJ Bob, die vanaf grote hoogte het publiek met disco muziek bestookte. Van het begin tot het einde brachten charmante dames hapjes rond die beschikbaar gesteld waren door onze leveranciers Oma Bobs Snacks en VHC Jongens.

Na het laatste optreden van de band maakte DJ Bob er nog even een dancefeest van. Hij nam daarmee een voorschot op het feit dat het volgend jaar niet automatisch meer een 70/80 ties feest wordt, er wordt nagedacht over een nieuw thema. We gaan er van uit dat het onverminderd populair zal zijn en weer zes weken van te voren uitverkocht zal zijn dus houdt in het nieuwe seizoen de kaartverkoop in de gaten.


De organisatie wil hierbij de vele mensen bedanken die geholpen hebben met de opbouw, de bar, de keuken, het serveren van de hapjes, de entree en het weer terugbrengen van de disco in een hockey clubhuis.

Gerelateerde nieuwsberichten

Hoofdsponsors

Instagram