Header - H1 yel.jpg Header - Kinderen.jpg Header - Myra terras.jpg Header - Myrasokken senior.jpg Header - Publiek 1.jpg
Sponsor Mei
15

Nieuwe hoofdsponsor Dames en Heren 1! – Koning de Visspecialist

Nieuws afbeelding

Op zaterdag 3 mei heeft ons bestuur een sponsorcontract ondertekend met Koning de Visspecialist gevestigd aan Nieuw Loopveld 10, in het stadshart van Amstelveen. De Visspecialist is met ingang van seizoen 2014-2015 voor de komende jaren hoofdsponsor van HV Myra en daarmee shirtsponsor voor Dames en Heren 1.

Koning heeft een lange historie, die terug gaat tot de jaren dertig van de vorige eeuw. Meneer Koning verkocht eerst vis met een kar en vestigde zich in 1940 aan de Rembrandtstraat in Amstelveen; bijna zestig jaar later verhuisde de visspecialist, inmiddels gerund door de derde generatie familie Koning, naar hun huidige locatie.

Beste Visspecialist van Nederland

In de lange historie van Koning, zijn Kwaliteit, Versheid en Betrouwbaarheid in vis en visproducten altijd de drijfveer geweest. Dit doel en een gedreven team heeft er zelfs toe geleid dat Koning in 2013 door de vakjury is uitgeroepen tot beste Visspecialist van Nederland. Deze titel is twee jaar geldig en de toekenning viel tevens samen met de toekenning van de publieksprijs.

"Door de vis bij de afslag te kopen, zorgen we ervoor dat we zeker weten dat de vis vers en van goede kwaliteit is. Daarnaast kopen we alleen hele vissen, die we in de winkel fileren. Zo kunnen we garanderen dat we onze klanten de lekkerste, verse vis van hoge kwaliteit kunnen bieden”, vertelt Nico Schokker, die samen met Jan Tol de winkel in 2002 overnam. Zo ligt er bijvoorbeeld op een zaterdag een volledige heilbot van vijfentwintig kilo en een tonijn van zestig(!) kilo in de etalage die verder gevuld is met een zeer breed assortiment vis en visproducten.

Niet alleen vis

In 2002 heeft Koning haar assortiment verbreed door naast vis ook tapas aan te gaan bieden die – net als de vis – vers in de winkel worden bereid. Jan en Nico zijn beiden enthousiaste koks. Zo worden alle sauzen, marinades en vis, groenten en kruidencombinaties zelf gemaakt. Daarnaast bedenken Jan en Nico iedere maand een nieuwe tapas om de klant ‘hongerig’ te houden.

Koning de Visspecialist is van maandag t/m vrijdag van 08.00u tot 18.00u geopend. Op zaterdag is de winkel geopend van 08.00 tot 17.00 uur. Een bezoek aan de Visspecialist is zeker de moeite waard. De indrukwekkende etalage en het behulpzame en deskundige personeel resulteren gegarandeerd in een smakelijke aankoop! Tot ziens!

Klik  hier  voor het filmpje : Visspecialist Koning Sponsor HV Myra

Hoofdsponsors

Instagram