Header - H1 yel.jpg Header - Kinderen.jpg Header - Myra terras.jpg Header - Myrasokken senior.jpg Header - Publiek 1.jpg
Evenementen Senioren Mei
5

Vrijdag 30 mei: Myra Pub Quiz

Nieuws afbeelding Vrijdag 30 mei a.s. organiseren we een pub quiz voor alle seniorenleden van Myra! ook dit evenement staat weer in het kader van de ABN AMRO spaaractie, waarbij we sparen voor een eigen clubdoel en tegelijkertijd voor het goede doel. 75% van alle opbrengsten gaat naar ons clubdoel: een nieuw scorebord langs veld 1. De overige 25% gaat naar Kadish Foundation, een stichting die zich inzet voor een organisatie die hockeyprojecten in Afrika ondersteunt en daarmee jonge, talentvolle hockeycoaches een betere toekomst biedt. De coaches krijgen vanuit Kadish een vergoeding voor hun trainersactiviteiten op het hockeyveld. Daarnaast betaalt de stichting de schoolkosten voor deze Afrikaanse hockeyvrienden. 


Voor slechts € 5,- per persoon kun je meedoen aan de quiz. Er kunnen maximaal 6 personen aan een tafel, maar het staat je natuurlijk vrij om meerdere tafels te reserveren. 


Komt allen, gezelligheid gegarandeerd! Reserveer snel je tafel via [email protected]

Gerelateerde nieuwsberichten

Hoofdsponsors

Instagram