Header - H1 yel.jpg Header - Kinderen.jpg Header - Myra terras.jpg Header - Myrasokken senior.jpg Header - Publiek 1.jpg
Bestuur Okt
29

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 30 oktober

Nieuws afbeelding Beste Myra leden,

Het bestuur van Myra nodigt graag alle Myra leden en ouders van Myra leden uit voor de Algemene Leden Vergadering op maandag 30 oktober om 20:00 uur. Tijdens deze ALV doet het bestuur kort verslag over afgelopen seizoen en presenteert de plannen voor het nieuwe seizoen. Ook gaan we het hebben over een mogelijke samenwerking met MHCA. Bij een vereniging zijn de leden de baas en daarom worden belangrijke onderwerpen en beslissingen door het bestuur voorgedragen aan de leden. Tijdens de ALV wordt er dus meegepraat, meegedacht en worden er beslissingen genomen.  

De volledige agenda, verslag vorig seizoen, plannen nieuwe seizoen, notulen van vorige ALV, de concept intentieverklaring MHCA en overige stukken zijn te vinden op het gesloten gedeelte van de website www.hvmyra.nl.
Je moet inloggen met je lidnummer en wachtwoord. De documenten vindt je onder Club/documenten/ALV2023oktober. Mocht dit niet lukken kan je de stukken opvragen via [email protected]

Kun je zelf niet aanwezig zijn, dan kun je iemand machtigen om namens jou te stemmen. Laat hiervoor de ander het volmachtsbewijs invullen. (Zie bijlage)

We zien je graag op maandag 30 oktober!

Bijlage

Hoodsponsors

Instagram