Header - H1 yel.jpg Header - Kinderen.jpg Header - Myra terras.jpg Header - Myrasokken senior.jpg Header - Publiek 1.jpg
Heren 1 Okt
2

Myra Heren 1 - Qui Vive Heren 1 1/10

Nieuws afbeelding Beste volgers,

Wat hebben wij een lekker weekend achter de rug. Na de winst op Gooische, konden wij ons voorbereiden op een mooie potje thuis tegen Qui Vive. Een volgepakte zijlijn en een lekker nazomers zonnetje waren de perfecte ingrediënten voor 3 punten.

Na een prachtige minuut stilte en een groot applaus, begonnen we de wedstrijd een beetje zwakjes. Na verloop van tijd kwamen we steeds beter in ons spel en dat resulteerde in goede kansen. Waar we afgelopen donderdag messcherp waren voor de goal, wilde het zondag niet altijd lukken. Na de rust kwamen we beter uit de kleedkamer en kregen we het veld overwicht. Na een prachtige scoop van MOTM Tinus, moest Just alleen nog even afronden. Dat deed hij dan ook op prachtige wijze! Na de goal kwamen we niet meer in de problemen, aangezien we verdedigend ijzersterk stond. Volgende week zondag zullen we uitspelen tegen HBS. Dames 1 zal voor ons ook spelen tegen HBS. Dus we hopen jullie langs de kant te zien in Bloemendaal.


Groentjes,
JvO
Klik op deze link voor een samenvatting. Weer gemaakt door onze eigen Stephan.

Hoodsponsors

Instagram