Header - H1 yel.jpg Header - Kinderen.jpg Header - Myra terras.jpg Header - Myrasokken senior.jpg Header - Publiek 1.jpg
Evenementen Senioren Jun
21

Vanaf woensdag 22 juni ZomerAvondHockey 2022

Nieuws afbeelding

Het is op Myra inmiddels al meer dan 10 jaar een traditie om elke woensdagavond in de zomer lekker door te hockeyen. Uiteraard ook deze zomer! We starten dit jaar op woensdag 22 juni 2022 om 20.00 uur op veld 1.

Deelname is GRATIS en iedereen, vanaf 18 jaar, is welkom. Ook vrienden, familie of sportieve kennissen! Aanmelden is niet nodig. 

Als organisatie willen wij jullie er graag op attenderen dat ook ZomerAvondHockey een TEAMsport is. Bij ZomerAvondHockey staan 2 van de 3 waarden van Myra hoog in het vaandel, te weten Plezier & Respect! De waarde Prestatie is ondergeschikt bij het ZomerAvondHockey. Dus houdt rekening met elkaars niveau en ga lekker samen met elkaar (over)spelen. Zodat iedereen (hockeyer/niet-hockeyer/vrouw/man) kan genieten van onze leuke Myra-traditie!

Na afloop kan er weer gezellig geborreld worden. In het assortiment zitten weer heerlijke zomerse versnaperingen! Vanaf 19.30 uur tot 23.00 uur hebben we een barkeeper.

Tot snel op het hockeyveld!

Sportieve groeten,

Carel Möller

Gerelateerde nieuwsberichten

Hoofdsponsors

Instagram