Header - H1 yel.jpg Header - Kinderen.jpg Header - Myra terras.jpg Header - Myrasokken senior.jpg Header - Publiek 1.jpg
Algemeen Maa
2

Zaterdag 5 maart begint Myra de tweede seizoenshelft met een topper!

Nieuws afbeelding
Als uitvloeisel van de actie voor de Bovelander Foundation november 2021, (mede mogelijk gemaakt door het online-sponsoring platform www.goal41.nl) komt Oranje International Thierry Brinkman naar Myra om een clinic te verzorgen voor de G-hockeyers.

Aan deze clinic hebben 15 jeugdteams meegedaan voor de Bovelander Foundation. Zij hebben toen meer dan € 1.600 opgehaald voor de programma‚Äôs die de Bovelander Foundation organiseert voor kinderen en jongvolwassenen in India. Sterker nog, dit bedrag stelt hen in staat 60 extra kinderen en 1 extra coach (en hem/haar en zijn familie een jaar lang van inkomen te voorzien!).

De G-Hockeyers wisten de meeste sponsoren achter zich te krijgen en verdienden daarmee deze super-speciale prijs.

A.s. zaterdag 5 maart organiseert Bovelander & Bovelander Events deze clinic op veld 2 van HV Myra voor alle G-hockeyers. Als speciale gast zal de Oranje International Thierry Brinkman acte de presence geven.

Vanaf 9.00 uur wordt de clinic opgebouwd. Om 09.30 uur zal de Meet & Greet van Thierry met de G2 plaats vinden. De echte clinic start om 10.00 uur en eindigt rond 11.15 uur.

Stephan Danser zal ook deze keer alles op film vastleggen.
Voor meer informatie over de Bovelander Foundation www.bovelanderfoundation.com

Hoodsponsors

Instagram