Header - H1 yel.jpg Header - Kinderen.jpg Header - Myra terras.jpg Header - Myrasokken senior.jpg Header - Publiek 1.jpg
Algemeen Jan
23

Een goed veld is de basis

Nieuws afbeelding
Zoals je weet kunnen we veld 4 sinds half oktober niet gebruiken vanwege gladheid bij vochtige weersomstandigheden.

Als vereniging huren we dit veld van Amstelveen Sport. In november hebben zij het veld grondig gereinigd in de hoop dat dit de gladheid zou verminderen. Helaas heeft dit niet tot een verbetering geleid waardoor het veld bij natheid nog steeds erg glad is. Sinds begin december zijn door hen de voorbereidingen gestart voor de vervanging van de toplaag van het veld.

Tegelijkertijd hebben wij samen met HIC en MHCA een aantal leveranciers uitgenodigd om ons te oriƫnteren op alternatieven zoals een modern zandveld. Uiteindelijk blijkt een Semi-waterveld het beste te passen bij onze behoeften.
Het streven is om de nieuwe toplaag begin april gelegd te hebben. Daarna kan het veld weer volop bespeeld worden.

Dit betekent dat we helaas tot die tijd moeten trainen in het aangepaste schema zoals we dat voor de winter ook hebben gehanteerd.

Je hebt misschien gezien dat in de kerstvakantie een aantal jongeren met vuur of vuurwerk hebben gespeeld op veld 3. Hierdoor is het veld beschadigd. Dit zal op korte termijn vervangen worden.