Header - H1 yel.jpg Header - Kinderen.jpg Header - Myra terras.jpg Header - Myrasokken senior.jpg Header - Publiek 1.jpg
Heren 1 Okt
28

Myra Heren 1 - Alliance Heren 1 24/10

Nieuws afbeelding Beste volgers,

Vorige week hebben wij met een gehavende selectie, gelukkig wel met top invallers, strijd geleverd op Alkmaar. Helaas zijn wij zonder punten naar huis gegaan.

Een nieuwe week met Alliance op het programma. Deze week kwamen teamgenoten weer terug vanuit het buitenland en zijn de griepjes van onze mannen overwonnen. Met twee leerzame trainingen en een geslaagd teamuitje werd het weer tijd om drie punten te verdienen.

Het is altijd lekker om Sportlaan 35 te betreden. Zonnetje erbij, niet te koud en Dames 1 die even laat zien hoe het moet. Wacht even.... Twee nieuwe gezichten op de club. Björn, trainer van de donderdag, was erbij en Jurre (oude legende van H1) was gevraagd om minuten te maken. Jurre voelde zich als een klein jongetje, met ongelimiteerd budget, in de snoepwinkel.

Enfin. Na een wat rommelige voorbereiding verliep de eerste helft niet super. Kansen van beide partijen resulteerde niet in een verandering van het scorebord. In de rust zijn de juiste woorden gebruikt om ons spel aan te passen. ‘Wij kunnen echt wel hockeyen, alleen moeten wij het laten zien’.

En zo geschiedde. 1-0, 2-0 en de 3-0 werden kort achter elkaar gemaakt in het 3de kwart door Jari (2x) en Stefan. In het vierde kwart maakte wij snel de 4-0. Door wie denk je dan? Dat jongetje van de snoepwinkel… Hulde voor Jurre! Het slot was voor Alliance, 4-1.

Trots op onze tweede helft, maar wij moeten vooruit kijken. Wij moeten ervoor zorgen dat wij vanaf de voorbereiding onze kwaliteiten laten zien!

Aanstaande zondag spelen wij om 14:45 uur tegen Rood-Wit (adres: Zwaluwenweg 11, 2111HC Aerdenhout). Wij kunnen jullie steun weer gebruiken!

In de link vind je weer een mooie samenvatting gemaakt door Stephan.

Myra H1
#15 #22

Hoodsponsors

Instagram