Header - H1 yel.jpg Header - Kinderen.jpg Header - Myra terras.jpg Header - Myrasokken senior.jpg Header - Publiek 1.jpg
Heren 1 Sep
22

Vernieuwd begeleidingsteam Heren 1

Heren 1 heeft een aantal nieuwe gezichten in het begeleidingsteam. Trainer/coach David Selier heeft begin augustus het stokje overgenomen van Stefan de Leeuw, die eind juni onverwacht aangaf te stoppen op Myra. Naast David is ook Wilbert Hartman als trainer en assistent-coach nieuw aan het team toegevoegd. Trainer Björn van der Dussen, conditietrainer/ fysio Frank Schoonderbeek en cameraman Stephan Danser blijven in hun rol betrokken bij Heren 1.

David loopt al 36 seizoenen onafgebroken op Myra rond en is dus absoluut geen onbekende. David was in al die jaren onder andere keeper van Heren 1 en Heren 2, trainer van vele jeugdteams, organisator van de beroemde ABC-kampen, lid en voorzitter van de Jeugd TC, trainer van Dames 1 en manager van Heren 1. Ook had hij Heren 1 in seizoen ‘08/’09 en ‘09/’10 al eerder onder zijn hoede als trainer/coach.

Wilbert keert na een aantal jaren afwezigheid weer terug op Myra. Ook hij heeft een rijk Myra-verleden als speler van Heren 1, Heren 2, Veteranen A, jeugdtrainer en interim trainer/coach van Heren 1. Daarnaast is Wilbert vele jaren actief geweest bij Pinoké, waar hij meerdere (jeugd)teams trainde en coachte.

We zien jullie graag langs de lijn. Zondag spelen we thuis tegen Bennebroek.

We wensen Heren 1 en de begeleiding een mooi seizoen toe!

Hoodsponsors

Instagram