Header - H1 yel.jpg Header - Kinderen.jpg Header - Myra terras.jpg Header - Myrasokken senior.jpg Header - Publiek 1.jpg
Sponsor Jun
14

Nieuwe sponsor:Studio Jeroen De Jong

Nieuws afbeelding Heb jij het nieuwe reclamedoek van onze sponsor STUDIOJEROENDEJONG al zien hangen bij het oefenveld? Eigenaar Jeroen de Jong van de gelijknamige studio is naast trotse vader van een Myra jeugdlid, ook in Amstelveen en omstreken bekend als een gerenommeerde interieurontwerper. Hij begeleidt met zijn team particulieren en ondernemers bij de totstandkoming van waardevolle werk- en woonomgevingen. Plekken waar creativiteit en ratio elkaar ontmoeten en waar de gebruikers altijd centraal staan.

Jeroen: "Ik kijk graag naar hockey. Op elk niveau zie je soms zo’n prachtige pass in de ruimte. Van dat aspect kan ik genieten. Ik kan helaas zelf geen bal raken en ben natuurlijk stikjaloers op de speler die in een split-second het overzicht bewaart en vervolgens de bal met de juiste snelheid en richting de leegte durft in te sturen. Dat zijn de beslissende momenten om mogelijkheden te creëren. Ik kijk ook op zo’n manier naar interieurs. Dat zijn ruimtes met mogelijkheden. Soms moet je de leegte juist omarmen, soms moet je daar invulling aan geven.”
 
Momenteel is het aanbod beschikbare woningen erg laag. Doorstromen is daarom moeilijk en er worden heel veel woningen opgewaardeerd door deze te verbouwen. Juist in de oriëntatiefase kan het fijn zijn om eens met een ervaren professional te brainstormen over de (on)mogelijkheden. Wil jij gaan (ver)bouwen in de regio Amstelveen en heb je behoefte aan een frisse blik? Speciaal voor Myra leden biedt eigenaar Jeroen de Jong deze oriëntatiefase, geheel kosteloos aan.

Bezoek de website voor meer informatie over interieurontwerp in Amstelveen

Hoofdsponsors

Instagram