Header - H1 yel.jpg Header - Kinderen.jpg Header - Myra terras.jpg Header - Myrasokken senior.jpg Header - Publiek 1.jpg
Sponsor Jun
12

TaxConnection en Hibou nieuwe teamsponsoren van HVMyra

Nieuws afbeelding
TaxConnection

Hebben jullie ze al gezien? De jongens D2 en Meisjes C3 spelen sinds kort in de mooie trainingspakken van TaxConnection.
TaxConnection is een boutique van ervaren belasting specialisten. Zij richten zich op (groot) MKB met complexe fiscale problemen en/of internationale activiteiten. https://taxconnection.nl/.

We zijn heel blij dat TaxConnection in 2021 is gestart als teamsponsor.Team TaxConnection, bedankt!Op naar een fijne samenwerking en een leuk nieuw hockeysezoen.

Hibou


De Dames van team A 30+ lopen er op en top bij tegenwoordig! In trainingspakken gesponsord door Hibou.

Hibou is een datagedreven campagnebureau. Hibou analyseert relevante informatie en gebruikt nieuwe inzichten als instrument om tot effectieve communicatiestrategie├źn en campagnes op het gebied van public relations, social media en influencer marketing te komen. https://hibou.nl/

We zijn blij dat we ook Hibou in 2021 hebben mogen verwelkomen als teamsponsor. Team Hibou, enorm bedankt! We kijken uit naar een fijne samenwerking en een sportief hockeyseizoen.

Hoofdsponsors

Instagram