Header - H1 yel.jpg Header - Kinderen.jpg Header - Myra terras.jpg Header - Myrasokken senior.jpg Header - Publiek 1.jpg
Evenementen Senioren Jun
10

Yes, vanaf 7 juli mogen we weer!

Nieuws afbeelding De hele zomer lang iedere woensdagavond om 20:00 uur op veld 1 is er weer Myra ZomerAvondHockey.

Het fenomeen ZomerAvondHockey.

Het is op Myra inmiddels al meer dan 10 jaar een traditie om elke zomer lekker door te hockeyen. Uiteraard ook deze zomer! Deelname is GRATIS en iedereen, vanaf 18 jaar, is welkom. Ook vrienden, familie of sportieve kennissen!
Als organisatie willen wij jullie er graag op attenderen dat ook ZomerAvondHockey een TEAMsport is. Bij ZomerAvondHockey staan 2 van de 3 waarden van Myra hoog in het vaandel, te weten Plezier & Respect!
De waarde Prestatie is ondergeschikt bij het ZomerAvondHockey. Dus houd rekening met elkaars niveau en ga lekker samen met elkaar (over)spelen. Zodat iedereen (hockeyer/niet-hockeyer/vrouw/man) kan genieten van onze leuke Myra-traditie!

Na afloop kan er weer gezellig geborreld worden. In het assortiment zitten weer heerlijke zomerse versnaperingen! Vanaf 19.30 uur tot 23.00 uur hebben we een barkeeper.

- COVID-19 - Vanzelfsprekend heeft Myra ook de nodige maatregelen genomen om de verspreiding van het coronavirus (COVID-19) zoveel mogelijk te beperken. Ondanks dat er weer "gewoon" gehockeyd mag worden, blijven de basisregels voor iedereen gelden. Wij verwachten dat iedereen zich aan deze regels houdt. Ieders gezondheid gaat boven alles!Gerelateerde nieuwsberichten

Hoofdsponsors

Instagram