Header - H1 yel.jpg Header - Kinderen.jpg Header - Myra terras.jpg Header - Myrasokken senior.jpg Header - Publiek 1.jpg
Algemeen Apr
25

KNHB besluit competities seizoen 2020-2021 te beƫindigen

Nieuws afbeelding
Dit is niet het soort nieuws dat we jullie willen brengen, en het is ook al breed gedeeld onder hockeyfans, hockeyspelers en verenigingen: we gaan de competitie van seizoen 2020-2021 niet meer af kunnen maken. Dit heeft de KNHB besloten naar aanleiding van de persconferentie van afgelopen week.

Natuurlijk hadden we dit allemaal liever anders gezien, maar helaas ziet het er echt niet meer naar uit dat we alsnog regionale/lokale competities zullen mogen spelen. De huidige beperkingen bieden te weinig mogelijkheden om dit op een goede en eerlijke manier waar te maken. We houden zoals gewoonlijk contact met de KNHB mocht hier alsnog wel verandering in komen. Kijk voor een uitgebreide toelichting op het besluit op de KNHB site.

Nog geen versoepelingen voor senioren boven 27 jaar

We hadden jullie veel liever leuk nieuws gebracht maar dit is helaas nog steeds waar we het mee moeten doen. Trainen in groepsverband is nog steeds niet toegestaan. Hopelijk lukt het jullie nog een periode onderling in kleine groepen te trainen en alternatieven als de bootcamps te blijven doen. Onze complimenten voor alle Myra hockeyers voor het volhouden en doorgaan! #keepplaying #wijzijnmyra

Kijken voor een overzicht van de veelgestelde vragen over de gevolgen van corona op de hockeysport bij de KNHB veelgestelde vragen.


Gerelateerde nieuwsberichten

Hoodsponsors

Instagram