Header - H1 yel.jpg Header - Kinderen.jpg Header - Myra terras.jpg Header - Myrasokken senior.jpg Header - Publiek 1.jpg
Algemeen Dec
15

Corona update: extra lange winterstop als gevolg van nieuwe maatregelen

Nieuws afbeelding

De nieuwe lockdown periode die vanaf vandaag tot en met 19 januari 2021 geldt, heeft opnieuw grote impact op de samenleving. Ook onze favoriete sport wordt er opnieuw door beïnvloed. 


Senioren

Door de nieuwe kabinetsmaatregelen kunnen de senioren niet langer in viertallen trainen. De breedteteams zijn al gestart met hun winterstop. De topteams zien onvoldoende mogelijkheden om in tweetallen effectief te trainen, ook zij zullen een extra lange winterstop hebben tot en met 19 januari.


Jeugd

Op dit moment zijn de meeste teams gestopt met trainen en onderlinge wedstrijden. Een enkele training vindt nog plaats in overleg met de Myra Hockey Academy, trainers en TC Jeugd. Rond half januari zal ook de jeugd dan weer starten met trainen. Omdat het schema beïnvloed wordt door de start van de competitie, wachten wij op nieuws van de KNHB hieromtrent. Daarna zullen we jullie zo snel mogelijk informeren over de exacte data.


Zoals met de gehele lockdown voor iedereen geldt, zullen we opnieuw deze tegenslag moeten accepteren. We houden je op de hoogte van eventuele wijzigingen. Voor nu wensen we iedereen ondanks alles alvast fijne feestdagen. Blijf in beweging, pas op elkaar en op jezelf.


Hoofdsponsors

Instagram