Header - H1 yel.jpg Header - Kinderen.jpg Header - Myra terras.jpg Header - Myrasokken senior.jpg Header - Publiek 1.jpg
Myra Hockey Academy Jun
4

Nieuwe datum webinar 'HV Myra jeugdbeleid in de praktijk'

Nieuws afbeelding
Oeps! Het webinar 'HV Myra jeugdbeleid in de praktijk dat op woensdag 3 juni werd georganiseerd door de Myra Hockey Academy in samenwerking met Myra Heren 1 coach Stefan de Leeuw kon door een technisch probleem helaas niet doorgaan. Het is nu verplaatst naar woensdag 10 juni om 20:00 uur. Een mooie extra kans om erbij te zijn dus! Vraag de inlogcode op via [email protected]

Tijdens het webinar legt Stefan uit waarom een goed opleidingsplan van groot belang is voor de ontwikkeling van spelers. Hij gaat daarbij dieper in op het jeugdbeleid van de Myra Hockey Academy (MHA) en maakt daarbij gebruik van praktijkvoorbeelden (met videobeelden) van Myra Heren 1. 

Het webinar is bedoeld voor iedereen die ge├»nteresseerd is in het jeugdbeleid dat de MHA op dit moment implementeert in de vereniging. Welke keuzes zijn er gemaakt? Wat zijn de uitgangspunten? En hoe werken deze keuzes door tot in de senioren? 

Het webinar wordt via Zoom uitgezonden. Zodra je je hebt aangemeld ontvang je een bevestiging met uitnodiging voor de Zoom-meeting via e-mail. Het webinar duurt ongeveer een uur.

Hoofdsponsors

Instagram