Header - H1 yel.jpg Header - Kinderen.jpg Header - Myra terras.jpg Header - Myrasokken senior.jpg Header - Publiek 1.jpg
Sponsor Jun
11

Gratis stick bij zomerkamp op Myra

Nieuws afbeelding Nu we weer mogen hockeyen, worden ook deze zomer de Nationale (Top-) hockeykampen georganiseerd op Myra. Van maandag 6 tot en met vrijdag 10 juli kun je onder leiding van een (Jong-) Oranje speler of een speler uit de hoofdklasse, lekker hockeyen en echt beter worden! Met het super uitdagende programma en enthousiaste trainers zal jij het beste uit jezelf halen. Ben jij erbij?

Gratis stick t.w.v. max €180,- *
Als je je voor 1 juli aanmeldt voor een zomerkamp van 5 dagen of langer, krijg je een gratis hockeystick! Deze wordt je aangeboden door The Indian Maharadja. Je mag zelf een stick kiezen uit meer dan 20 sticks. Hoe eerder je boekt, hoe meer keuze. Bekijk de voorwaarden.  

100% zekerheidsgarantie geld terug
Veiligheid en gezondheid staan bovenaan. Daarom volgen we de adviezen van het RIVM nauwkeurig. De zomerkampen kunnen op dit moment doorgaan. Mocht de situatie anders zijn, dan volgt er een volledige restitutie van het deelnamegeld.

Informatie
De hockey- en tophockeykampen zijn voor hockeyers van 6 t/m 16 jaar. Je wordt ingedeeld op leeftijd en niveau, en bij je vriendjes. De kampen starten dagelijks om 9:30 uur en zijn afgelopen om 16:30 uur. Vanaf 5 jaar kan je meedoen aan het Sport&Spelkamp. Ook zijn er kampen voor keepers.

Hockey- of Tophockeykamp?
Bij het hockeykamp ben je 70% van je dag aan het hockeyen. Ook wordt er gespeeld op het luchtkussen en doen we andere leuke sporten en activiteiten. Tijdens het tophockeykamp hockeyen we de hele dag en krijg je iedere dag een clinic, masterclass of analyse.

INCLUSIEF:
o    Heerlijke en gezonde lunch, limonade en tussendoortjes
o    Gegarandeerd beter worden;
o    Lekker  fanatiek trainen onder begeleiding van onze speciaal opgeleide hockeytrainers
o    Je persoonlijke hockeycertificaat

Familie- en groepskorting
Maak gebruik van je familiekorting of groepskorting (4 personen of meer) en krijg max. 15% korting.  Let op: aan deze actie zitten strikte voorwaarden verbonden.

Inschrijven of meer info: www.nationalesportkampen.nl  

*Gratis juniorstick. Seniorstick met kleine bijbetaling. Bekijk alle voorwaarden van de stickactie op de website. Er is een beperkt aantal sticks beschikbaar

Hoofdsponsors

Instagram