Header - H1 yel.jpg Header - Kinderen.jpg Header - Myra terras.jpg Header - Myrasokken senior.jpg Header - Publiek 1.jpg
Evenementen Senioren Nov
7

Galafeestje

Op 1 december 2012 organiseert Dames 2 een fantastisch galafeest op Myra. Die datum lijkt ver weg, maar voor je het weet is het al november en sta je met lege handen, omdat de kaarten zijn uitverkocht! Wist je bijvoorbeeld dat er een band zal optreden, en dat Dames 2 overheerlijke hapjes en drankjes serveert? En dat er een heuse Koning en Koningin van het Bal worden gekroond? Nee, dit is geen gala zoals alle andere... dit feest moet je meemaken! De redactie van de nieuwsbrief stelde de dames een aantal prangende vragen over dit Gala der Gala's.
 
1. Ik heb gehoord dat dames 2 een galafeest gaat organiseren. Maar wie zijn dames 2 eigenlijk?
 
Dames 2 is een erg gezellig team met een mix van jonge en oude(re) speelsters dat dit jaar als doel heeft bovenin de competitie mee te draaien en het liefst gewoon kampioen wil worden. Bij het team staan zowel hockey als gezelligheid (en clubgevoel) hoog in het vaandel.
 
2. Waarom hebben jullie besloten om een gala te organiseren? Is het inmiddels traditie dat D2 dit event op zich neemt?
 
 
Vorig jaar hebben we een Full Moon party georganiseerd, dat was een gezellig feestje maar de oudere seniorenleden ontbraken. Met het gala hopen we die groep ook aan te spreken. De band die komt speelt een mix van muziek die vrijwel iedereen aanspreekt. Dit jaar is het de eerste keer dat wij het gala organiseren, maar het zou natuurlijk mooi zijn als hier een traditie uit voort kan vloeien.
 
3. What's in it for Dames 2?
 
Natuurlijk houden wij wel van een feestje! En wat is er leuker dan een gala waar iedereen zich mooi voor aankleedt... Daarnaast willen we in de krokusvakantie op teamweekend om daar verder toe te werken naar een goede tweede seizoenshelft. We hopen iets van het entreegeld over te houden om in onze pot te stoppen om dit weekend te realiseren.
 
4. Wat kunnen we van de avond verwachten? Champagne? Mystery guests? Een goktafeltje her en der? De Chippendales?
 
Bij binnenkomst krijgt iedereen een welkomstdrankje en gedurende de avond zullen er hapjes worden geserveerd. Verder is er een leuke band die wordt afgewisseld door een DJ. Momenteel zijn we nog druk bezig met de voorbereiding. Mogelijk dat er nog een casinogedeelte zal worden opgezet. Een van de kleedkamers zal ingericht worden als fotostudio met bijbehorende accessoires zoals boa's, pruiken, hoeden en gekke brillen. Om middernacht worden een man en vrouw gekroond tot Koning en Koningin van het bal. En wie weet komt er wel een mystery guest... maar ja, als we dat nu al verklappen is dat geen verrassing meer ;-).
 
5. Voor wie is het gala bedoeld, en mag ik een introducé meenemen?
 
Het gala is voor alle Myra leden en hun introducees. De minimum leeftijd is 18 jaar.
 
6. Wat gebeurt er als ik
 

a. In mijn spijkerbroek voor de deur sta?

Spijkerbroeken worden niet gewaardeerd. Als het een nette spijkerbroek is en je hebt er een mooi overhemd en jasje bij aan kan er besloten worden je toch toe te laten. Beste is om het niet te proberen want dan weet je zeker dat je toegelaten wordt!
 

b. Vergeet een kaartje te kopen en in mijn galajurk/smoking voor de deur sta?

Als er nog kaartjes over zijn, mag je na betaling gewoon naar binnen. Er is echter maar een beperkt aantal kaarten in verband met de brandveiligheid. Verstandige mensen kopen dus ruim van te voren een kaartje.
 

c. Helemaal niet voor de deur sta en thuisblijf?

Dan wordt je de volgende dag wakker met een fris hoofd vol met spijt. Het gaat een geweldig feest worden waar nog lang over zal worden nagepraat.
 
7. Kun je tot slot de details over wie-wat-waar-hoe-wanneer nog een keer opnoemen? (This is your moment of glory. Take it.)
 
Het gala is op 1 december vanaf 20.00u. Kaartjes zijn vanaf zondag 14 oktober te koop bij dames 2 voor 15 euro. Verder staan we op een aantal trainingsdagen op de club om kaartjes te verkopen!
 

Neem anders ook even een kijkje op de Facebookpagina. Mocht je nog meer willen weten of alvast kaartjes willen bestellen, kan je ook altijd nog een mailtje sturen naar [email protected]

Gerelateerde nieuwsberichten

Hoofdsponsors

Instagram