Header - H1 yel.jpg Header - Kinderen.jpg Header - Myra terras.jpg Header - Myrasokken senior.jpg Header - Publiek 1.jpg
Algemeen Okt
9

Onthulling Elly Luykxveld

Nieuws afbeelding Afgelopen zondag was een bijzondere dag voor Myra. In aanwezigheid van familie en dierbaren van erelid Elly Luykx, die een jaar geleden overleed, werd het Elly Luykxveld onthuld. 

Elly was een zeer dierbaar en waardevol (ere)lid van onze vereniging. Jarenlang en tot op het laatste moment was zij op allerlei manieren nauw betrokken bij de vereniging. Ze heeft vele uren gestoken in Myra en een onuitwisbare bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van de club, onder andere als voorzitter. In die rol heeft zij er bijvoorbeeld voor gezorgd dat het eerste kunstgrasveld werd aangelegd. In de jaren nadat zij haar officiĆ«le functie(s) had neergelegd, bleef ze veel interesse tonen in Myra. Regelmatig was ze nog op de club te vinden om een wedstrijdje te kijken en de sfeer te proeven. Zo was ze ook nog aanwezig bij de opening van de watervelden vorig seizoen. 

Reden genoeg om Elly een speciale, zichtbare en blijvende plek op het complex van Myra te geven, als blijk van dank voor al die inzet en betrokkenheid. 

Voorzitter Nils Mulder en zoon van Elly, Jan-Willem Luykx spraken de aanwezigen toe, waarna Jan-Willem tot grote verrassing van Nils namens de familie nog een financiĆ«le bijdrage voor het G-Hockey van Myra overhandigde. Een bijdrage die uiteraard goed zal worden besteed! 

Hierna onthulde Dana Luykx het bordje dat nu pronkt bij veld 3, dat heet dus vanaf nu het Elly Luykxveld!

Hoodsponsors

Instagram