Header - H1 yel.jpg Header - Kinderen.jpg Header - Myra terras.jpg Header - Myrasokken senior.jpg Header - Publiek 1.jpg
Algemeen Sep
30

Valentin Verga en Stockey bezoeken Myra op zaterdag 5 oktober!

Nieuws afbeelding
Foto: KNHB / Willem Vernes

Morgen tussen 13:00 en 14:30 uur komt 187-voudig international Valentin Verga samen met Stockey naar Myra! Samen willen zij jou hoogstpersoonlijk uitnodigen voor de Olympische Kwalificatiewedstrijden die ze spelen tegen Pakistan op zaterdag 26 en zondag 27 oktober a.s. in het Wagener Stadion. 

Dat wil je natuurlijk niet missen! Zorg dus dat je aanstaande zaterdag (5 oktober) tussen 13:00 en 14:30 uur op de club bent. Dan kun je handtekeningen scoren op jouw eigen (Oranje) shirt en op de foto met Valentin en Stockey op de Rabo Clubtribune. Heb je een prangende vraag voor Valentin? Laat het weten via een reactie onder het bericht op onze Facebook pagina of Instagram of stuur ons een e-mail via [email protected], wie weet stellen we die zaterdag aan hem.  

LET OP: in verband met dit evenement is het NIET mogelijk om fietsen en scooters bij veld 2/3 of het miniveldje te parkeren. Alle fietsen en scooters kunnen terecht bij het HWC!

Heb je al kaartjes voor de wedstrijden op 26 en 27 oktober? Ook die wil je zeker niet missen! Een leuke (team)activiteit voor de herfstvakantie: met z'n allen het Nederlands Elftal naar de overwinning(en) schreeuwen. Kaarten zijn te koop via hockey.nl/tickets


 

Hoodsponsors

Instagram