Header - H1 yel.jpg Header - Kinderen.jpg Header - Myra terras.jpg Header - Myrasokken senior.jpg Header - Publiek 1.jpg
Algemeen Sep
9

Barcoördinatoren zondag gezocht

Nieuws afbeelding
Het fundament van Myra zit in de vele families die de club rijk is, maar ook in de vele individuen die zich belangeloos dag in, dag uit inzetten voor de club. 
Dit uit zich in een groot aantal vrijwilligers dat de club draaiende houdt: van voorzitter tot trainer van de Benjamins, van selectie- tot G-hockeyteam, van de organisatie van een evenement tot het onderhouden van de velden, het moet allemaal in goede banen worden geleid.

We zijn daarvoor altijd op zoek naar leden of ouders van leden die hun steentje willen bijdragen aan de vereniging. 

Op de zondagochtend om de week is er momenteel géén barcoördinatie. Helaas kan dit niet. Er moet een gastvrouw/-heer aanwezig zijn, die de bardiensten van de teams begeleid en de kantine beheerd. 

Het gaat dus om 5 uur per 14 dagen op de zondagmorgen van 09:30 -14:30 uur. Je kunt dit ook samen met anderen doen (in een poule).
Wie  oh wie kan en wil ons helpen.

Heb je interesse? 
Schrijf je dan direct in via het aanmeldingsformulier op de website, maar je kunt ook eerst even contact opnemen met onze vrijwilligerscoördinator via [email protected]


Gerelateerde nieuwsberichten

Hoodsponsors

Instagram