Header - H1 yel.jpg Header - Kinderen.jpg Header - Myra terras.jpg Header - Myrasokken senior.jpg Header - Publiek 1.jpg
Bestuur Mei
14

Myra Strategiesessie met de KNHB

Nieuws afbeelding
Afgelopen maandagavond 13 mei, organiseerde het bestuur samen met de KNHB een strategiesessie om samen met leden, vrijwilligers en overige betrokkenen na te denken over ons verenigingsbeleid. Hierbij hebben we op basis van door het bestuur geformuleerde ambities gezamenlijk strategische doelen en acties voor de toekomst gedefinieerd. 

Onze Voorzitter deed de aftrap met een terugblik op de afgelopen periode, waarbij kort werd teruggekeken op het strategische proces en de uitkomsten van de leden uitvraag. Gelukkig gaan er veel dingen goed, maar zijn er ook zeker punten die we graag extra aandacht geven. 

Die aandachtspunten waren eerder samen met de KNHB vertaald naar vijf ambities: 
Meer aandacht voor Breedte Jeugd & Technisch Kader, Breedte Senioren, Vrijwilligers, Sponsoren en Communicatie. Met deze ambities zijn vijf groepen aan de slag gegaan en de uitkomsten zijn teruggekoppeld. Alle feedback wordt verzameld en geconsolideerd in een actieplan voor onze vereniging. 

De opkomst was super goed, wat het tot een hele goede sessie met veel positieve energie maakte, met hier en daar ook weer nieuwe inzichten. Vooral het feit dat we dit met elkaar doen, maakt dat we als vereniging echt verder kunnen komen. Met heel veel dank aan de goede begeleiding van Elke Thijssen en Sophie Benus van de KNHB en uiteraard aan alle aanwezigen voor hun bijdragen.Hoodsponsors

Instagram