Header - H1 yel.jpg Header - Kinderen.jpg Header - Myra terras.jpg Header - Myrasokken senior.jpg Header - Publiek 1.jpg
Myra Hockey Academy Maa
29

Basiscursus Training geven en Coachen bij HV Myra

Nieuws afbeelding
Beste trainer/(ouder)coach,

Wij zijn verheugd te kunnen mededelen dat Lutger Brenninkmeijer namens de KNHB naar onze club komt om de Basiscursus Training geven en Coachen te verzorgen. Lutger heeft jarenlange ervaring met het verzorgen van verschillende opleidingen voor onder andere de hockeybond en is daarnaast bij verschillende verenigingen actief als strategisch adviseur. 

De cursus bestaat uit drie avonden in april en mei. Tijdens de eerste avond wordt aandacht besteed aan de visie op de ontwikkeling van hockeyers van de KNHB. De tweede avond staat in het teken van alles wat er komt kijken bij het geven van training en de derde avond gaat Lutger in op het coachen van een team.

De data zijn als volgt:

Maandag 8 april
Workshop over de visie van de KNHB
Maandag 29 april
Module training
Maandag 20 mei
Module coaching

Alle avonden hebben een inloop om 19:00 uur, start om 19:30 uur en einde om 22:30 uur. Wij hebben vanuit de MHA verschillende trainers/coaches uitgenodigd voor deze cursus. Wil je hier ook bij aanwezig zijn, laat het ons dan even weten via een mailtje aan [email protected]. We zullen dan kijken of er nog ruimte is voor deelname. 

Myra Hockey Academy,

Hans - Björn - Erik

Hoodsponsors

Instagram