Header - H1 yel.jpg Header - Kinderen.jpg Header - Myra terras.jpg Header - Myrasokken senior.jpg Header - Publiek 1.jpg
Evenementen Senioren Jan
18

Succesvol Veiling Food Festival Dames en Heren 1

Nieuws afbeelding
Beste allemaal,

Zaterdag 12 januari j.l. was het dan eindelijk zo ver, de eerste editie van het Myra Veiling Food Festival! Het clubhuis en het "AttieFeldmannplein” waren omgetoverd tot een gezellig festivalterrein, met verschillende eetkraampjes, een fotobooth, een kinderhoek en natuurlijk de podiumwagen waar Annabel en Sebastiaan gezellige deuntjes voor ons speelde. 

Vanaf 17:00 uur waren de deuren geopend en druppelde de eerste festivalgangers naar binnen. Nadat de zakken werden gevuld met munten en het welkomstdrankje achterover was geslagen kon het feest beginnen. Tijd voor een frietje van de Frietfabriek, een sateetje van Menne, een bakje Nacho’s of toch liever een Poké bowl. Daarnaast werden de glazen rijkelijk gevuld met warme glühwein of een koude Gin&Tonic. Ondertussen kon je "chocoladezoenen” op je favoriete Heren of Dames 1 speler gooien, even poseren bij de fotobooth of een dansje wagen bij de 'Silent Disco'. 

Over de hele avond werden in 3 rondes maar liefst 30 mooie kavels geveild. Waarmee wij een mooie opbrengst hebben behaald van bijna € 4.000! Hier willen wij alle sponsoren en uiteraard alle kopers heel hartelijk voor bedanken!! Alle kopers krijgen z.s.m. een mailtje voor de verdere afhandeling. 

Nogmaals dank aan alle festivalgangers, zonder jullie was het nooit zo’n groot feest geworden!

Veel liefs, 

Heren 1 & Dames 1

Gerelateerde nieuwsberichten

Hoofdsponsors

Instagram