Heren 1 Nov
21

Myra Heren 1 Overbos Heren 1 18/11

Nieuws afbeelding
Afgelopen zondag speelden we thuis tegen het altijd lastige Overbos. De overwinning van vorige week smaakte naar meer en gingen daarom vol goede moed de wedstrijd in. De wedstrijd begon dan ook goed maar ondanks dat stond er aan het einde van de wedstrijd voor de 6e keer dit seizoen een gelijkspel op het scorebord, 4-4.

Zoals gezegd werd de wedstrijd goed begonnen. Na goede druk op de verdediging van Overbos kon Menne de bal onderscheppen en vervolgens Stefan vrij voor de keeper kon zetten. Na een mooie beweging om de keeper heen schoot hij de bal hard binnen. Binnen de minuut was de stand dus 1-0. Dit goede spel wisten we helaas niet vast te houden. Na 10 minuten was de score 1-2 na een paar slordige fouten van onze kant. Vlak voor rust kon Overbos ook nog hun 3e doelpunt maken en gingen zodoende met een 1-3 achterstand de rust in.

Na een preek in de rust waren we gebrand om de 2e helft goed te beginnen en terug te komen in de wedstrijd. Dit gebeurde ook want na 2 minuten verdienden wij een strafbal die Mike feilloos werd benut. Overbos maakten jammer genoeg vlak hierna de 2-4 door uit een strafcorner de bal laag in de hoek te pushen en onze Jurriaan kansloos liet. Na ongeveer een kwartier onderschepte Duco de bal vlakbij de cirkel van Overbos. Een goede actie en pass volgden waarna Jurian op kopcirkel met z’n backhand de bal in de korte hoek schoot: 3-4! Met nog genoeg tijd te spelen was er opnieuw een comeback in de maak. We kregen kans op kans om de gelijkmaker binnen te schieten. Dit bleef uit tot aan 5 minuten voor tijd. Uit een strafcorner pushte Stefan de bal hard in de hoek en maakte zo de 4-4. Met nog 5 minuten te spelen kregen we zelfs nog de kans om 3 punten binnen te slepen maar dit leverde helaas niks op en daarmee eindigden de wedstrijd in een gelijkspel.

Aankomende zondag spelen we de laatste wedstrijd van de eerste seizoenshelft uit tegen Rood-Wit Heren 1. Om deze seizoenshelft goed af te kunnen sluiten en 3 punten mee naar huis te nemen kunnen wij alle steun goed gebruiken. Bedankt voor alle support en hopelijk tot zondag!