Header - H1 yel.jpg Header - Kinderen.jpg Header - Myra terras.jpg Header - Myrasokken senior.jpg Header - Publiek 1.jpg
Benjamins Nov
14

Vriendjes en vriendinnetjes hockey bij de Benjamins

Nieuws afbeelding
De eerste week van november mochten de Benjamins hun vriendjes en vriendinnetjes meenemen maar de hockeytraining. Zowel op de woensdag bij de oudste Benjamins, als op de zaterdagochtend bij de Funkeys en de Mini Benjamins, stonden ruim 15 kinderen klaar om mee te trainen. Ondanks de regen op beide dagen was het enthousiasme groot en weerhield het de kinderen niet om fanatiek mee te doen. 

Bij de oudste Benjamins stonden de kinderen letterlijk te trappelen om te beginnen. Onze Benjamins lieten hun vrienden en vriendinnen vol trots zien hoe goed zij het hockeyen al onder de knie hebben. Maar de vriendjes en vriendinnetjes lieten zich niet uit het veld slaan en deden fanatiek mee. De spelletjes en partijtjes werden met zoveel extra kinderen nog leuker! 

Bij de Mini en de Funkey Benjamins waren de gezichtjes in het begin gespannen. Toen ze eenmaal bij hun vriendjes en vriendinnetjes in de teams bezig waren was het ijs snel gebroken. Ook hier lieten de meegebrachte kinderen zich van hun beste kant zien en zorgende de extra kinderen voor leuke spelsituaties. 

De eerste vriendjes en vriendinnetjes hebben zich inmiddels aangemeld als nieuwe leden. Is jouw vriendje of vriendinnetje ook enthousiast geworden? Zorg dan dat ze zich aanmelden bij Myra. Bij de Benjamins is momenteel geen wachtlijst. Kinderen kunnen zich aanmelden via http://www.hvmyra.nl/aanmelden
 

Hoofdsponsors

Instagram