Heren 1 Okt
31

Bennebroek Heren 1 - Myra Heren 1 28/10

Nieuws afbeelding
Afgelopen zondag speelden wij na een weekje rust weer een wedstrijd. Ditmaal uit tegen koploper Bennebroek. Een spannende wedstrijd want bij winst zouden we weer een plekje kunnen stijgen en wellicht zelfs de koppositie overnemen. Een zenuwslopende wedstrijd waarin beide teams er met de winst vandoor konden gaan, eindigen uiteindelijk in een 3-3 gelijkspel.

De wedstrijd begon zeer voortvarend van onze kant. Al binnen de minuut verdienden wij de eerste strafcorner van de wedstrijd. Boyd kon aanleggen vanaf de kop en sleepte meteen de 0-1 binnen, een lekker begin! Deze goede lijn hielden we vast en creĆ«erden al snel een paar kansen om de score te verdubbelen. Na ongeveer een kwartier was het dan eindelijk weer raak. Slordig balverlies van Bennebroek resulteerde in een snelle counter van onze kant met als eindstation Lars die de 0-2 binnen kon tikken. Jammer genoeg konden wij ons goede spel maar 20 minuten vasthouden en gaven we Bennebroek de kans om weer in de wedstrijd te komen. Ons spel werd minder en voor we het wisten gingen we rusten met een 3-2 achterstand.

Na rust probeerden we de goede lijn van de eerste 20 minuten weer op te pakken, wat leidde tot een aantal goede kansen om op gelijke hoogte te komen. Bennebroek aan de andere kant kreeg ook een paar keer de mogelijkheid om hun voorsprong uit te breiden, maar dit bleef gelukkig uit. Uiteindelijk kregen wij vlak voor tijd een strafcorner die via een mooie variant door Stefan werd binnen gepusht. Eindstand: 3-3.

Aankomende zondag spelen we thuis tegen Alliance H1 waar we weer gaan strijden voor 3 punten. Graag willen we alle supporters bedanken voor het kijken en hopen we iedereen zondag weer langs de lijn te zien!