Heren 1 Okt
1

Reigers Heren 1 - Myra Heren 1

Nieuws afbeelding
Na een goede voorbereiding op de wedstrijd waren we klaar voor een hevige strijd met als doel weer 3 punten. De wedstrijd begon dan ook goed van onze kant want in minder dan 5 minuten stond er 0-1 op het scorebord. Een voorzet vanaf rechts richting strafbalstip kwam bij Stefan terecht die de bal hard binnen kon pushen. De voorsprong hield helaas niet lang stand. Een paar minuten later kwam Reigers op gelijke hoogte. De bal kwam in onze drukke cirkel vrij te liggen voor een speler van Reigers die de bal vervolgens simpel in de hoek kon tikken. Even later breidde Reigers de voorsprong uit tot 3-1 door 2 benutte strafcorners.

Met nog 10 minuten te spelen tot de rust maakten wij gelukkig de aansluitingstreffer. Een backhand voorzet van Jeroen werd bij de 2e paal knap binnen getipt door Stefan. Ondanks dat we steeds dichter bij het gelijkspel kwamen, kregen we vlak voor rust opnieuw een strafcorner tegen. Ook ditmaal was het raak en daarmee gingen we de rust in met een stand van 4-2.

Na rust begonnen we niet scherp. De Reigers zagen hun kans schoon en maakten de 5-2. Even leek de wedstrijd gespeeld te zijn. Maar met nog een kwartier te spelen zetten wij alles op alles om op z’n minst een gelijkspel eruit te slepen. Na een goede 1-2 tussen Jurian en Stefan, kon Jurian de bal hard in de hoek flatsen: 5-3. Niet veel later was daar Jeroen met een goede actie over links. Met een fraaie beweging omspeelde hij een verdediger, draaide naar binnen richting de cirkel en gaf een harde voorzet richting Jurian. Hij verlengde de bal en vloog vervolgens via binnenkant paal in de verre hoek. Met nog een paar minuten te spelen deden we er alles aan om die gelijkmaker op het scorebord te zetten. Een goede counter met een paar splijtende passes leidde uiteindelijk tot een heerlijke backhand voorzet van Julius richting 2e paal waar opnieuw Stefan stond om zijn 3e doelpunt van de wedstrijd te maken. Eindstand: 5-5

Waar we de vorige keren echt punten hebben laten liggen, kunnen we deze week zeggen dat we echt een punt gewonnen hebben. We zullen deze week nog harder moeten trainen om te zorgen dat we deze keer niet 1 maar 3 punten mee naar huis nemen.
Aankomende zondag treden we aan op het veld van Spandersbosch H1 waar we weer zullen strijden voor de overwinning. Bedankt voor alle support en tot zondag!