Heren 1 Sep
25

Myra Heren 1 - Terriërs Heren 1 23/9

Nieuws afbeelding
Afgelopen zondag speelden wij de 3e competitiewedstrijd van het seizoen thuis tegen Terriërs H1. De regen en kou zorgden voor een echte herfstsfeer en waren een voorbode voor een pittig potje. Dit bleek ook zo te zijn want na het gelijkspel van vorige week werd er deze keer helaas weer gelijkgespeeld. Een gelijk opgaande wedstrijd eindigde in 3-3.

Al vroeg in de wedstrijd gaven we onnodig een strafcorner weg die vervolgens met een ouderwetse slag hard werd binnen geslagen en keken daardoor al meteen tegen een 0-1 achterstand aan. Gelukkig herpakten we ons snel. Een technisch hoogstandje van Julius gevolgd door aan droge knal in de verre hoek zorgde voor de gelijkmaker. Nog geen 10 minuten later zorgde Stefan voor een 2-1 voorsprong. Uit een strafcorner pushte hij de bal hard in de rechterkruising. Even leken we met een 2-1 voorsprong de rust in te gaan, maar met nog 1 minuut te spelen kreeg Terriërs hun 2e strafcorner van de wedstrijd. Net als hun eerste doelpunt werd de bal hard binnen geslagen. Ruststand: 2-2

Na rust startten we niet zoals we wilden. Een vrije slag werd slim snel genomen door Terriërs waardoor zij dwars door de as konden oplopen richting onze goal. Een spits werd vrijgezet voor de keeper en kon de bal simpel binnen tikken, 2-3. Aan ons de taak om de wedstrijd te kantelen. Kansen werden gecreëerd maar helaas zonder resultaat. Na 20 minuten maakte Duco een goede actie over rechts en via een mooie voorzet kwam de bal bij Stefan terecht. Vanaf de strafbalstip sloeg hij de bal hard binnen en zette zo de gelijkmaker op het scorebord. Het einde van de wedstrijd naderde en beide teams hadden mogelijkheden om de wedstrijd naar zich toe te trekken. Uiteindelijk bleef de score steken op 3-3 en gezien het spelbeeld was dit een terechte uitslag.

Komende week gaan we weer keihard trainen om zondag wel die 3 punten mee naar huis te nemen. Om 14.45 uur treden wij aan op het veld van de Reigers. We willen alle supporters bedanken voor het kijken en we hopen iedereen zondag weer langs de lijn te zien. We hebben jullie support hard nodig om ons aan de overwinning te helpen!